Pages

Saturday, July 24, 2010

Apa Dah Giler Ke Manusia Sekarang, Sorry Emosi

Credit: Bookmarket

Baru terbaca di dalam metro mengenai rakam noda anak, mengenai seorang lelaki yang ada isteri 4 orang sanggup perkosa anak sendiri berumur 9 tahun dan merakamkan aksi tersebut. Jika anak beliau bocor rahsia si bapa "setan" akan memukul atau mencederakannya.

Entahlah apa nak jadi manusia sekarang ni. Nampak sangat yang berkahwin lebih daripada satu ni untuk memuaskan nafsu dan bukannya untuk mendapat keberkatan.

23 comments:

|| NaFiRaa || said...

dunia akhir zaman.. huhuhu

molmolla said...

ayh die dah gila ke ape!!! aku turut emosi~~!!!

Jard The Great said...

gila aaahh

Lagenda said...

tu kita jgn sebut 'manusia' kita call it 'binatang'. Opss..mak pun teremosi la plak..

~aSHa~ said...

uhuhuhu tau takpe..seks semata2...bukan nak berfamily pun

cikgu isza said...

orang ke apa tu?
hukum bunuh jer..

mira ellyna said...

bongok namenye... ishh,

JMR said...

dah 4 pon tak cukup lg..iskh2..dunia nak khiamat dh nih..

relevan said...

Elok dipanggang dan disula saja bapa macam itu..

zulaikha said...

hish.. tu bukan bapak tu!! memalukan!!


zulaikha's blog:
.::ZULAIKHA::.

kojah said...

memang gilerrrrrrr!!

Tokida Shuji said...

Astagfirullah...
nie betul2 psiko la...
org normal takkan wat mcm tu....
dunia sekarang banyak sangat org gila... mmg menakutkan..
nampak depan ok je...
baik.... belajar pun tinggi...
keje pun kekadang pangkat besar...
tapi nape ye...
adakah disebabkan stress dgn hidup..
atau kurangnya SQ dalam jiwa...
semoga kita semua mendapat pengajaran dari semua nie...

Nur Areefah said...

tu la pasal..anak pon boley =.=

JHaZKiTaRo said...

astaga... dunia akhir zaman mmg camnih.. anyway, salam ukhwah.. blog hopping.. ada masa, jemput ziarah blog hamba jika berminat nak baca TRAVELOGUES IN 45 COUNTRIES.. :)

rasp said...

masyaAllah...tak layak dipanggil 'ayah'!

ejaMaria said...

setan!... dah ade 4 bini pun nak makan anak ke?
betul bodo...
haih... aku pun emo dah...

Anna Da Lady said...

Seperti kata2 kawan2 kita di atas, orang yang melakukan perkra terkutuk sedemikian rupa hingga sanggup makan anak sendiri tidk boleh lagi dipanggil manusia, tapi BINATANG...tapi, binatang pun kasihkan anaknya...Wallahualam

ardinihumaira said...

MasyaAllah...


teruk benar. buas sungguh nafsunya... manusia macam ni tak ada iman..

Encik Tikus said...

ish! gila punya orang~

miss nina said...

saya juga terasa marah dengan cerita sebegitu. kejamnya dia. kasihan pada budak kecil tu.

Sharinginfoz said...

dear all: memang sangat2 giler le macam ni, thanks for having the same thought as me

Yatre Hayati said...

hah? ada ker bapak macam ni?? manusia ke binatang ni??

azzey said...

Sharinginfoz: sy pon emo bc cite tuh... rs nak pijak je 'anu' dia dgn tumit kasut sy ni then bior berkecai...pas tu bakar spi jd abu!!! mmg kurang ajar betol!!!