Pages

Thursday, July 1, 2010

Sazzy Falak Dinobatkan "TX2: Tiger Show" Mengalahkan Aishah Sinclair dan ...


Masih ingat lagi tak entry yang saya tulis sebulan yang lepas mengenai "Jom Tiger Show". Sorry lambat update tapi it is better than never kan.

Public telah memilih Sazzy Falak sebagai Duta WWF-Malaysia Tiger. Beliau mengalahkan selebriti tempatan iaitu Aishah Sinclair, Jeremy Teo, Mooky dan Rina Omar. Tahniah diucapkan kepada beliau dan calon-calon lain. Dengan kemenangan Sazzy, diharap jumlah harimau dapat ditingkatkan kepada dua kali ganda di Malaysia dan seluruh dunia by 2022.

By the way nak tanya pendapat you all mengenai seekor harimau yang telah ditembak mati oleh seorang RELA setelah menerima panggilan orang kampung yang mana harimau tersebut telah membaham haiwan ternakan!

8 comments:

Nazz@Purple said...

tak salah kalau dia tembak dgn pelali..at least hidup jgk..erm..sy tak tau kisah sebenar..mungkin ada sebab tertentu kot..

liyana aziz said...

suka sazzy la... comel! btw, about tembak harimau tu... erm rasanya ada sebab kenapa ditembak mati kot kalau x pelali okay dah..

QieFLy si Dolce said...

huhuhu terpegun saya....!!!
Entry terkini : Umie kalau boleh mahukan anak perempuan!!!

eelobor said...

Hari Hari Mau....

Amir Izzat said...

wah!! hehe...kena tembak rimau? oos..rimau kena tembak? amir rasa tak patut..tak patut tak tembak..mungkin keadaan memaksa kot.

Yatre Hayati said...

comelnya sazzy falak. tapi kurang minat ngan dia,..

DuniakuAbstrak said...

sazzy?-no komen(sambil wat gaya artis)

harimau mati di tembak?-tak patot la..tembak kasi pengsan suda..

♥Azie♥ said...

saya pun suka sazzy...comel...tahniah