Pages

Tuesday, July 6, 2010

Happy 6th Birthday, Afiqah

Happy Birthday to you.... Happy Birthday to you.. Happy Birthday to Afiqah..... Happy Birthday to you......Kejap aja masa berlalu dah 6 tahun umur Afiqah sekarang ni.

Ni belon yang digantung, apabila Afiqah masuk aja rumah memang surprise, memang suka bebenor dengan kucing, asyik sayang aja dengan belon ni.

Yang ni kek untuk Afiqah, actually dia suka strawberry tapi memandangkan Danish susah sikit nak makan, so belilah kek yang Danish suka Chez Choc, macam tu le lebih kurang, alah coklat berkeju.

Memang kalau kek ni satu family suka, kalau saya belasah aja apa-apa. Janji sedap, he he he.

Tengok tu memang comot betul Afiqah makan.

Ni sessi bukak hadiah, ada 3 hadiah untuk Afiqah, yalah from Mummy, Daddy dan Danish. Actually beli juga satu untuk Danish, maklumlah kan terasa pulak even bukan hari jadi dia. Itu pun complaint sebab dapat satu but Afiqah dapat 3.

So inilah hadiah untuk Afiqah. Buku memang perlu, nak tanamkan minat membaca, yang puzzle tu bolehlah main sama-sama then yang baju tu, untuk pakai le. Apa-apa pun Happy birthday to Afiqah. We are so happy to have you as daughter and also sister.

15 comments:

suhaisweet said...

Anyway Nice..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!

fiq said...

selamat ari jadi afiqah =)
(rasa cm wish kt diri sendiri lak =P)

maslinamansor said...

happy birthday afiqah...

Suliana said...

happy bdat to you afiqah.. jadi anak yg solehah ye.. :-)

alin said...

hepi besday afiqah..moga pjg umur, murah rezki dan bahagia selmanya...aminn

Rabia Sensei said...

Alah cweetnya Afiqah. Happy Birthday Afiqah =D Moga jadi anak yang solehah. Berjaya di dunia dan akhirat. Menjadi kebanggaan ayah dan ibu sekeluarga. Amin.

velasrizal said...

rasa sekejap je kan 6 tahun tu..

Pemain Bintang Yang Gagal Menyerlah Di Piala Dunia 2010

rasp said...

hepi bufday afiqah...
smoga menjadi anak yg solehah...

icee-yah said...

happy besday afiqah..em..lamenye tak mkn cake...

JAI said...

Anak sapalah nie..hehe..apa-apa pun selamat hari jadi buat afiqah

eelobor said...

woww...cepatnya masa berlalu. besar doh anok demo. Apapun selamat hari lahir buat Afiqah. Balik kampung dtg jalan2 umah uncle yer....

Sumijelly said...

hehehe..Danial pulak ujun gtahun ie 6 tahun...
Aqiulah ngan Danial tahun depan darjah satu la yek...
insya allah..kalu kita masih berhbung.. leh la bertukar2 pandangan pasal pelajaran anak2 yek nanti nik..hehehe

http://sumijelly.com

Kaseh NazLieza said...

happy birthday dear..semoga hdup sentiasa dberkati Illahi..amin

Sharinginfoz said...

thanks semua, dah tunjuk comment kat afiqah and she was so happy

sumijelly: boleh aja

azzey said...

Sharinginfoz: Happy birthday to ur daughter .....AFIQAH....mudah2an jadi anak yg solehah dan dipanjangkan umur...Dh besor ye...lg 7 thn dh ank dara...dh mcm ank i skrg ni (13 yrs)...kejap je masa....