Pages

Monday, July 19, 2010

Churp Churp: Campaign Assignment: Axe Deodorant Phase 2

Ingat lagi tak mengenai entry churp churp? Hari ni dapat pulak e-mail from diaorang:

"Good news! You have been assigned to a new tweet package "Axe Deodorant Phase 2".


Memang tak familiar lagi ngan churp churp ni. Tak sangka baru aja join dah dapat kempen. Nanti saya citer lagi ya.

11 comments:

Kie-yu said...

heee
cambest je
nk join gak la
nnt hapdate ye pasal task ni :D

Wan Ssei said...

serius xfaham camne nak wat churp2 neh..haizzz...

http://wanssei.co.nr

ardinihumaira said...

wahhh bestnya.. churp2 ni kan kalau iklan di blog dia efek nuff tak... teringin juga dni nak tahu...

iza said...

Salam....

Dah lama join tp tak tau mcm mna nk promote, tak tau nk buat apa...terbiar mcm tu je...
Kosong...

Sharinginfoz said...

churp churp ni iklan kat twitter dan ianya bukan pesaing nuffnang sebab nuffnang kat blog or website, lagi satu churp churp ni sister company nuffnang (kiranya adik beradik le, mak bapak sama)

Nia said...

churp churp..comel je, mcm bunyi burung kan..hehe

lydzar said...

twitter pon tak khatam cemana nk guna. ape lagi adik beradik dia hehehe..kena carik tutorials ni

ken said...

so cool.. =)

azzey said...

Sharinginfoz: x bp familiar sgt ngan churp2 nih....hi3....

Tn.Punya said...

aku baru je register tadi .. masih blur nak buat apa ni.. huhu

cikgu den said...

lambat plak aku tau pasal nie. anyway belum terlambat lg. tq