Pages

Sunday, July 4, 2010

Segmen Kenali Blogger: asha_mdm7781@we're the hero of our own story

Hello, hello, hello...... Kali ini segmen kenali blogger bersama asha a.k.a. mdm7781 @ we're the hero of our own story. wow! memang panjang namanya, apa-apa pun of course kita semua adalah hero dalam erti kata hidup kita ini.

Sebelum tu let me introduce her kepada semua. mengikut profile:
"~aSHa~
status saya adalah --> anak, isteri, mama, lover, kakak, adik, teman tapi mesra, teman tak mesra, setiausaha pejabat, kuli kerajaan, rakan bloggers kepada dunia sekeliling....check it out..siapa saya...yg pasti anak teruna sy kata 'mama cantik banyak'"
so from there, dah tahu le siapa beliau kan.

Blog asha ni memula pada 19 january 2009, memang dah hampir setahun setengah. sebelum ni dah ada blog tapi ianya dah berkubur. coklat kat atas tu memang nampak sedap kan, itulah hadiah sempena cabutan bertuah yang diberikan kepada pembaca blog beliau. memang sedap, rugi betul tak masuk dulu2.

Inilah orangnya bersama..... siapa lagi, cuba teka.... tak payah le teka anda semua dah tahu kan. anyway blog beliau berkisar mengenai macam-macam le. pasal peribadi ke, tips ke, infosharing ke, mengenai hiburan ke, pendek kata banyak benda yang boleh anda baca kat situ.

contohnya macam mana nak tahu seseorang tu dalam keadaan stress @ mengalami tekanan. antaranya ialah merokok dan lewat melakukan sesuatu.

nilah gambar cahayamata beliau. sorang nama danish dan sorang lagi, anda kenalah baca sendiri. anyway memang banyak sangat tips kat blog beliau, so apa lagi pi le tengok @ asha.

6 comments:

Nina Nurziana said...

sedapnyee coklat ;)

~aSHa~ said...

tima kasih..sori lambat tgk segmen ni..ehehee arini ada jual2an puspanita....


eehehehe hodoh tul gambo ai yg itu..ehehe mcm la yg lain cantik kan..uhuh

eh aniwei tima kaceh byk2 ye laling..

KISS Clothes said...

love choc :)

~aSHa~ said...

gurlppp kamu lelaki ke...alahai salah tekaan...

Sharinginfoz said...

asha: tak kisah le kan lelaki ke pompuan......yang penting sharing is power

merahjamboo said...

woweee...blog k.asha mmg best;) *clap clap*