Pages

Friday, July 23, 2010

First Churp Churp Earnings

Ingat tak dengan entry mengenai churpchurp? Just nak share ni le my first earnings iaitu RM0.38. He he he, still belajar lagi. Anyway ni saja-saja nak try. Kalau nak tahu lebih lanjut mengenainya jom lawati churpchurp, anyway syarikat ni adik-beradik nuffnang le so janganlah risau mengenainya.

Ianya berkonsepkan pengiklanan melalui twitter. Bila dapat kempen then churpchurp akan inform anda dan dalam jangka masa tertentu anda kena compose message tu dengan memasukkan keywords dan submit pada churpchurp then kalau ok mereka akan approve then message tersebut akan keluar dalam twitter. Then kalau orang berminat dengan message tersebut, your followers akan click then anda akan dapat income from that. Macam tu le lebih kurang. So apa lagi, jom churpchurp.

15 comments:

ardinihumaira said...

rezeki.. rezeki... InsyaAllah berlipat kali ganda nanti, kan ;)

Lagenda said...

ada gak hasilnya dr x der..

diraja22 said...

best jg..

Kie-yu said...

saye dah join churp2 lepas bce entri kamu
thnx :D

Thristhan said...

That's cool, keep it up :)

icee-yah said...

oo..adik berdik nuffnang rupenye..:)

eelobor said...

yang nufnang pn tok khatam2 lg...

Matjoe said...

fuhh, lagi 99 ringgit bleh cash out!

JMR said...

cam best gk churp2 ni..tp still xbrapa fhm sgt..

amirah said...

hi salam ziarah..churp2 ni adik beradik ngan nuffnang rerupanya..ooo..

Sharinginfoz said...

alamak actually malu nak letak earnings 38 sen aja tapi just nak inform mengenai churp churp, pasal income tu kalau ada bonus le kiranya

AngahSayang2314 said...

bole ajar angah tak macam mana nak guna twitter angah ada daftar tapi tak pandai la... huhuuu

nas said...

ok ar tue..tp susah sket la..bek nuffnang lagi..ehehehe,,tp gud luck n all the best bro..


jom bace entri terbaru nas:

ukiran buah-buahan yang menarik

ken said...

lama lama jadi bukit =)

aried said...

sangat menarik!!... aried dah cuba!! Memang berbaloi dan sebenarnya ada cara khas untuk tingkatkan earning chuprchurp ini!! Mari baca tips tingkatkan earning churpchurp...