Pages

Saturday, July 24, 2010

Blog Mana Nak Dikunjungi Ni?

Ni just entry simple dan straight forward aja. Memang semua orang suka bila ada orang komen kat blog kan. Pas tu kalau kita ada masa kita akan balas kunjungan. Tapi satu aja masalah, bila kita nak komen so click le profile, then kat profile tu sesetengah blogger memang ada banyak blog.

Persoalannya blog mana satu perlu kita kunjungi? Kekadang sampai 5 blog, so kena click satu-satu then ada blog yang tak aktif so kena click yang lain pulak. Kalau boleh sorry to say, please specify blog mana ataupun letaklah link, bagi senang kan. Win-win. Sorry kalau ada yang terasa.

16 comments:

JMR said...

btol2..ada yg smpai 10blogs tu yg tak tahan tu..specify kan kt nama stiap blog tu pon ok kan..

eelobor said...

mmg happy bila entri kita di komen oleh bloggers punya nama. maknanya mereka juga ada belek2 blog kita. ingatkan tak di pandang langsung blog kecil mcm eelobor

ken said...

cincai lor..
usually 1 is better.. =)

ardinihumaira said...

betul3 :D

hehe... skang dni ada 3 blog. blogshop, contest GA, dan personal blog. rasanya, mudah sikit nak cam. wardrobe biasaya blog perniagaan. contest GA ni menag ramai wat blog khas untuk join contest GA je... kalau ianya menyusahkan, dni delete la dua blog lagi. ;)

Sya Isya said...

yup, Sya pun pernah jumpa juga kes macam ni. memang tak tahu nak klik mana 1. klik semua, pastu memang adalah yang tak aktif. Untuk blog sya yang tak aktif, Sya tak masukkan dia dalam senarai profile, so 1 je yang ada kat situ. Tapi Ken cakap tu betu juga ko, klik yang 1st

relevan said...

Blog satu udah ler..banyak2 buat apa..nak apdate yang satu ni pun rambut dah gugur selai demi selai..

** a i l y ** said...

yayy! sokong! :))

LiNda said...

A'ah . kekadang tuh fening..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

1 blog cukp..

velasrizal said...

tinggalkan link cmni kan senang org nak terjah..

Jom Makan Di Anjung Selera Giant Bandar Kinrara

Lagenda said...

Yeyy..seb bek mak hanya ada 1 je blog! senang je cik sharinginfoz nak mai blog mak kan..oyeh!!

Affan Ruslan said...

huhu. betul.
tapi dah hide kan blog2 lain tu.
letak link tu cmne?
cmnie ek

www.affanruslan.com

heeheh. :)
Slmt hujung minggu

Yatre Hayati said...

agree..kekadang kita pening nak bukak yang mana..last sekali tekan x jer..heeee

azzey said...

yup! u r right!!!

IronHeart2204 said...

Bro..ak betol2 nak taw camne nak tingkatkan trafik blog kite?

Sharinginfoz said...

ironheart: boleh rujuk Tips Mudah Tingkatkan Trafik