Pages

Friday, July 30, 2010

Jom Makan Hotdog Masak Sendiri

Oklah waktu lunch dah nak dekat kan. So apa menu untuk makan hari ni? Hmmm, apa kata kita makan burger ke, hotdog ke pulak. Memang comot kan, tapi rasanya tak le secomot OM Burger kan....

10 comments:

saya_arief said...

nampak sedapp..
:D

maslinamansor said...

dah nak dekat lunch nie... :)
lapar2....

amrnida ent. said...

aduh berkerukkk kerakkk bunyi perut tgk hotdog ni...

azzey said...

Sharinginfoz: hotdog? bagus jg tuh....kenyang pon kenyang juga...

HaiDa HiDa said...

baru jer lepas makan roti.. tgk hotdog ni rasa lapar pulak.. hehehe.. lagi comot (sbb byk sos), lg sedap.. tpi saya tak suka mayonis.. sikit2 blh la.. :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho.

slalu gak wat bege hotdg sdn.bhd. kat umah :)

AngahSayang2314 said...

nampak macam sedap jerrrrrr

nabilah abd rahman said...

simple tapi sedap...senang di masak pulak tu...

velasrizal said...

mesti air tangan isteri kan.. nasib baik bkn air penangan...

ardinihumaira said...

dni suka makan hot dog wat sambal macam sambal ikan bilis tu :D