Pages

Sunday, July 11, 2010

Segmen Kenali Blogger: ardinihumaira @ may happiness be around you now & forever


Kejap aja masa berlalu kan, minggu ini merupakan minggu yang ke 10, segmen kenali blogger bersama-sama kita. minggu ini buat kali pertama dan seterusnya akan disiarkan pada pukul 10.00 pagi sebab rasanya sebelum ini 9.00 pagi terlalu awal kot.

Segmen kita pada kali ini ialah ardinihumaira @ may happiness be around you now & forever. memang cukup panjang ya, apa-apa pun memang betul kita nak sentiasa happy dalam hidup ini.

Inilah tuan punya blog. beliau actually mempunyai lebih daripada satu blogs tapi blog ardinihumaira menjadi keutamaannya. yang lain pun selalu update juga. beliau dah lama berada di dalam dunia blogging ni, mula pada bulan februari 2008 dengan entry pertama "lesen p dan pasar malam".
Setelah hampir 2 tahun setengah, beliau mempunyai hampir 450 followers. by the way, blog beliau macam-macam ada, i.e. mengenai diri sendiri, citer pasal nuffnang, makan, review, tips, banyak gak buat contest, citer hiburan dan banyak lagi le.

Memang banyak buffered earnings yang beliau dapat. mesti masuk banyak ni. kalau tak caya jom tengok entry ni.

Ni salah satu citer mengenai makanan. Siapa tak suka makan kan lebih-lebih lagi laksa penang. Kadang-kadang kalau kita tak sihat pekena benda-benda yang berkuah bagus ni.

Kalau anda berminat dengan lipstick boleh aja tengok review mengenainya dan nak tahu cara letak cute emotion dalam entry pun ada.

So salah satu blog beliau ialah mengenai benda-benda yang anda boleh beli macam shawl ni kat dini's wardrobe. So apa lagi bolehlah terokai blog ardinihumaira.

11 comments:

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Tn.Punya said...

nice blog.. tq dtg komen di myvitrd.blogspot.com

ardinihumaira said...

wahhh... terharu.... sobbb sobbb :')


terima kasih sudi review blog dni... gumbira.. gumbira... ^___^


blog dni banyak merapu.. entry pertama tu memang kelakar betul, ntah hape2 dni tulis. miahahaha... sharingfoz best! banyak info...





p/s: sorry lambat dni jenguk entry ni sebab tadi dni kua mengepos barangan pemenang giveaway.. ;)

Encik Tikus said...

kalau encik tikus BW je nama dia nie mesti ada dalam ruangan comment ;P

[z@ck] said...

rajin ko feature blogger..
keep it up
=)

eelobor said...

agok2 kawe ado dok? hahahahha

darkbatman said...

giler byk buff dia.. wey, ko amek cz dia cun eh?ahaha.. kantoi

mekchu said...

mekchu pun ada wat segmen kenali mekchu kat belog.. baru masuk bab ke-2.. hahahaha... idea tak mari

Sharinginfoz said...

ardinihumaira: mana ada merapu, banyak info....

zack: suka-suak jelajah blog orang lain...

eelobor: just a matter of time

darkman: memang banyak....mana ada kantoi...

azzey said...

Sharinginfoz: tq for the info....dh follow....

HaFizRahMaN.com said...

nak jugak=)..haha