Pages

Friday, July 23, 2010

The Power of Blog: Deen's Seafood Restaurant

Memang blog adalah salah satu media yang sangat hot sekarang dalam banyak segi, tak kira le ekonomi ke, politik ke, masakan ke, promote barang, condemn perkhidmatan dan menyampaikan berita terkini, gossip dan macam-macam lagi.

Ni nak share mengenai penulisan yang saya buat hari ini mengenai restoran deen kat gombak utara. Saya buat entry ni tengah hari tadi, tak sangka dari tulisan kita ni, boleh memainkan peranan juga kan, tengok lepas tu, member pergi kat restoran tersebut dan beliau pun memang suka dengan masakan tersebut. Nak tahu mengenai review, silalah lawati eelobor @ sekadar berkongsi.

So apa yang saya nak cakap kat sini gunakan blog sebaik yang mungkin untuk kebaikan. Kan sharing is power.

13 comments:

Anna Da Lady said...

yeah setuju...bila kita berkongsi sesuatu, ia akan membuatkan org lain terpikir perkara yang sama..dan ingin membuat perkara yang sama...berkembang sikit otak kita ni...hehe

cikgu isza said...

salam,
betul tu..
kita juga dapat mencari jawapan kemusykilan ataupun berkongsi idea

ardinihumaira said...

betul3... kalau orang datang kelantan pula, tentu cari nasi air dengan nasi tumpang sebab dni asik cerita mengenainya hehehe

aZLiNa aZiZ said...

sangat setuju dengan Anna. Sharing is caring ;p Melihat sesuatu dari persepsi berbeza dan berkongsi untuk menjadi yang lebih baik.

~aSHa~ said...

wah sharinginfoz leh dpt kredit patutnye dari restoran deen..ehehe tlg pomote baik....thumbs up

Anne Boleyn said...

betol2..blog ni satu medium yang boley pengaruh orang gak. :)

noor afzan said...

kat gombak eh..?
nak cubalah nanti.

sharinginfoz,
meh amik award kat
http://noorafzan.blogspot.com/2010/07/blog-awards-daripada-meo188-dan.html

iza said...

Salam....

Bila nk blh sampai Gombak ni....

maslinamansor said...

kena minta taukeh restoren tue belanja nie.... sebab promote restoren dia... :)

Yatre Hayati said...

part kongsi port makan memang kita suka. heee. kekadang jauh tapi atleast taw la mana tempat nak port kalau dah sampai sana. heee

eelobor said...

TQ sharinginfoz

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Nampak sangat kuasa blog kamu disitu..
Mempunyai pengaruh la juga..hi

Alam Wakaka Komen Entri PKE(Showdown 2010)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

betul-betul.

sharing is caring.



kalau sempat balik dari kg hujung minggu ni saya pergi.