Pages

Friday, July 16, 2010

Followers Sharinginfoz Ramai Wanita?

Setakat semalan ada 472 followers kat blog ni. Thanks semua ya. The latest 28 followers tu boleh dikatakan nearly 80% adalah kaum hawa. Agak-agaknya, kaum adam memang tak suka jadi followers or memang dalam blog ni ramai wanita suka baca or entahlah.

Bagi anda pulak, agak-agaknya yang mana satu follower anda yang lebih banyak? Apa-apa pun tak kisahlah, jadi follower ke tak jadi ke, kaum wanita ke, kaum lelaki ke, janji anda datang sini dapat something. Kira kita bertukar-tukar pandangan mengenai sesuatu isu kan.

18 comments:

ardinihumaira said...

dni salah satu daripanya! ;p

lydzar said...

follower saya pon hanya 2 orang lelaki..

sbb mmg wanita lebih ramai dari lelaki kot..

fyna said...

same la ngn blog kite gak...

|| NaFiRaa || said...

mungkin ramai wanita yang ade blog dr lelaki kot~

Nia said...

dengarnya bloggers wanita lebih ramai dari lelaki. mungkin sebab tu kot.

Entri terkini: Kad Kredit tu tanda banyak duit ke?

eelobor said...

betul, yang penting dapat bertukar pandangan

Kaseh NazLieza said...

mmg rmai wanita ea..tgk gmbr sy pon ader...ehehehe

CikLilyPutih said...

kite pun adalah kat situ. suke lepak2 kat blog nie.

Anne Boleyn said...

saya yang ke 472. dan saya seorang wanita. hehehe :p

p/s: jap gi hana akan publish entry nuffnang sharring session tu. jemput tengok yerr... banyak tips :)

JMR said...

eh2..btol gk..dh perasan lama..agk2 blogger rmai pmpuan kot..tp yg pegi Sharing Session Nuffnang ritu ramai laki...ermm

maslinamansor said...

xpe... asalkan mas tergolong dalam follower :)

Encik Tikus said...

saya lelaki, hehe ;D

Hazzy Ishak said...

rasanya blogger wanita lebih ramai dari lelaki kot

Entry terbaru dari Hazzy,
Makan durian dengan nasi. Pelik ke?

- zuriey - said...

ramainya peminat dia

peaNut said...

peanut pon sama..byk follower wanita..huhu..mungkin lebih ramai wanita yg suka berblogging kot..

nas said...

ramai wanita berblog berbanding lelaki..percayalah.....

ken said...

i didnt analyze my followers also =P

azzey said...

Sharinginfoz: congrates! agaknye kaum anita lbh rajin sikit kot berblogging nih....jgn mrh arrr...hu3.....