Pages

Tuesday, July 20, 2010

Parking Le Baik-Baik

Hari ti pergi Carrefour Wangsa Maju. So lepas parking kereta ternampaklah sebuah kereta berwarna putih ni. Memang susah le nak cakap, parking le betul-betul ni menyusahkan orang nanti. Nasib baik ada parking kosong lain.

Tapi kalau orang datang lambat sikit, parking penuh kan susah dibuatnya. So pandai-pandailah parking kereta ya, ingatlah orang lain.

26 comments:

edda(",) said...

kete besooooo.. tak muat parking 1 lot kottt... huhu.. ini lah sikap pemandu kat m'sia.. tau nak buli je.. eh! edda pernah gi carefour wangsa maju//=)

ejaMaria said...

mentang-mentang la keta import!

Cik Shiqa said...

huhuhu sabo je la.. saje je nk wat org lain marah.huhuhu

ardinihumaira said...

kih3... sia2 ado kete cunn tapi parking tak gheti ;p

maslinamansor said...

susah nak dapat pemandu berhemah macam nie... :)

relevan said...

Ingat parking tu hakmilik dia je kot..?

interpeso21 said...

sajer jer nk tayang kete tuh....

eelobor said...

mmg selalu jmpa manusia yg buat parking mcm dia yg pnya jer

Lagenda said...

isk..isk..mmg menyakitkan ati klu lot parking kureng, then ada plak driver yg wat cenggitu kan? klu mak lah mak ada keta kebal, mak dah sodok dah keta org cenggini...hehehehe

lydzar said...

ni adalah tanda-tanda org tak lulus lesen P tapi dah pegi beli kereta

ken said...

those are lousy parkers =/

azzey said...

Sharinginfoz: ni org x skolah ni namanya.....x pon skolah x abis!!! ha3......

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

agaknya orang yang pandu tu rendah sangat. tak nampak ler kott..


hehe..

aMiYs said...

yeee... mmg hangen 1 bdn klu org parking mcm kan dia sorg ade keta... rasa cam nk calarkan je klu time tu kita mmg tgh sesak nk cari parking.. huhu!

atreyu strange said...

bajet kete dia best lah tue. ;p

naz said...

kereta mahal pemandu nya murahan

Anna Da Lady said...

aa..setuju dengan kata-kata saudara/i yang di atas. kereta mahal2, dia parking mcm tu pulak..kalau jadi ape2, hmm..tanggungla sendiri..memang selalu nmpak mcm ni..kadang2 kalau kita nak parking pun, terpasksala mengheret ke kiri/kanan ikut style dia jugak, sebab takde parking lain yang kosong..hmm

cik panadol said...

kasi pecah je tayar kete tu!hahaha

~ ReD ~ said...

geram je saya dengan orang buat perangai mcm ni..

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 1)

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 2)

Fina Fento said...

pernah alami perkara ni waktu pegi shopping ngn paklang kat kl-tak-ingat-kat-mana. paklang tulis note "anda memang pemandu yang tidak berhemah" n letak kat cermin kereta dia. takde kesedaran sivik lansung.

fenToMatte

JMR said...

hahaha..gedabak pnye kete, takkn xgheti parking..mesti kete pnjam tu..hehehe

Sumijelly said...

ada juga yg x masuk kotak betul..sesuak hati park sampai 2 kotk..
hinggat kete dia lori kot..huhu

Sumijelly.com

Kancilbiru said...

mmg menyusahkan parking camni...

Ikmal said...

kereta macam ni, mesti x lama lagi jadi bahan untuk golongan seni dan bukan seni untuk diconteng (calar)

n@m@n said...

kereta dia besar sangat..tak muat..haha

Sharinginfoz said...

memang cukup bosan orang macam ni, parking le betul-betul biar ambil masa sikit kan