Pages

Saturday, July 10, 2010

Unique Visitors Melepasi 600, Paul Sotong World Cup, Ramalan Sotong Paul?

Buat pertama kali dalam sejarah, kalau tak silap aku, blog ni telah melepasi 600 unique visitors (UV), iaitu 651. Memang tak le banyak jika nak dibandingkan dengan teratakarmo yang mana melebihi 4,000 UV.

Sebelum ini blog ini hanya sekitar 200-300 UV sahaja. Apa-apa pun, memang ramai yang masuk dalam blog ni melalui search engine.

Tengoklah semalan, lebih 60% atau 394 UV kat entri biodata sotong paul, dah jadi selebriti sotong ramalan ni sekarang. Sekarang ni bukan setakat paul aja, sotong netherlands, pauline pun dah apply kerja ni juga dan jiran terdekat kita di Singapura, burung parrot, mani pun sudah menceburi bidang ni.

Macam-macam kan. Apa-apa pun, jangan lupa tengok game Uruguay vs Germany dan Holland vs Sepanyol. Memang sudah ada ramalan lagi mengenai games ni, saja tak nak citer kat entry ni. Apa-apa pun, semua benda dan makhluk adalah ciptaan Allah, so jangan pulak kita terpesong ya.

13 comments:

Amir Izzat said...

salam,
wah! kawan...hebat laaa...tahniah2.. teruskan usaha anda..hehe...

Lagenda said...

congrate..bila lah mak rasa rezeki cenggini. La ni mak tgh usaha gandakan usaha wat BW.

ardinihumaira said...

;) best kan.. tahniah tau!

En iLham said...

haha
memang gile penangan sotong ni
ntah pape jer

velasrizal said...

gara-gara paul la nih..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

dinda.teJa said...

congratez! :)

kenwooi said...

wow.. so cool! =)

JAI said...

Memang mantap penangan si SOTONG nie..rata-rata blogger buat entri mendapat impak darinya..tahniah bro

DaHLia said...

tahniah!!!!
leh buat kenduri sotong lak ni :)

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Wow, rezeki sotong ko dapat.. :D

Bro Framestone said...

perkena sotong goreng tepun pun sodap time tgk world cup he..23x

Feel free to visit
BroFramestone Blog

[z@ck] said...

aku baru tau pasal sotong paul.
gila lambat.
hahaha

azzey said...

Sharinginfoz: Congrates n keep it up!!!