Pages

Wednesday, July 21, 2010

Apasal Tak Update Entry Kat Komen

Hari tu ada le pi komen kat blog yang menggunakan komen template yang macam kat atas tu. Tapi sorry to say that, satu kena isi satu per satu particular then bila tengok link blog kat bawah tu, apasal ianya masih entry yang lama.

Hmmmm memang tak suka sangat komen box macam ni, 100% suka komen blogspot. Sorry le kepada yang menggunakan komen kat atas tu. Kalau boleh bagi senang sikit pembaca nak komen. Memang interaction between pembaca dan tuan rumah penting tapi jangan susahkan ya.

16 comments:

Frodo Baggins said...

keghairahan wa bila tinggal komen kdg2
hilang sbb mende alah ni. keh2x

kumichan said...

tp blog saya tak kan ? kan ? kan ?

relevan said...

Komen guna blogspot punya pantas dan laju..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku guna blogspot ajer..mls nak leceh2..tapi rss atau comment luv tadak la, so korang kena paste sendiri laa entry terbaru untuk me terjah..hikss

Affan Ruslan said...

owh ye ke?
selalu org ske WP nye.
aku?
ntah lah, blogspotnye mmg kdng2 leceh gak kalau ada word verification tu

maslinamansor said...

banyak kali tuker website nak bagi kuar update baru... tapi kadang2 jer menjadi...
last2, untick...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hidup blogspot !

hihihi..

Lagenda said...

HIKsss..sbb tu en sharinginfoz suka a.k.a rajin komen kat blog mak kan..kan..kan..err..dah terlanjur ni, mak nak say,MAAACEY...

Hazzy Ishak said...

boleh cepatkan proses ni kalau guna easy comment.

JMR said...

btol gk tu..entry lmbt masuk kot..

icee-yah said...

betultu..pastu yang kena isi word vrification 2 pon lambt:)

A-Y-I-E said...

sebenarnya kotak komen begitu amat bagus. Sebab blogger-blogger lain mampu melihat entry kita.

Kelemahannya pula, (tidak pasti) anonymous dapat juga komen.

Kalau kita guna kotak komen blogspot, kita dapat elakkan anonymous komen. Huhuhuh

Kalau dorang nak komen juga, mereka WAJIB mempunyai blog kalau nak komen. Huhuhuhuh

So nice

Fina Fento said...

kadang - kadang tinggal terus blog tu atau just baca je kalau jadi camtu.

>___<

Anne Boleyn said...

dulu2 rasa malas jugak nk komen klu jmpe kmen form camni tp skng dah boley deal with it. tp mmg btol2 die x update entry terbaru. still lg entry lama. huhu

azzey said...

Sharinginfoz: kekdah yg mcm tu agak lbt sikit.... skrg sume pun nk cepat.....

ardinihumaira said...

samala dengan dni.. paling suka yang guna komen blogspot sama ada kat bawah entry atau yang popup window sahaja. yang tekan kena pegi page lain kotak komen da tu rasa malas nak komen banyak2 entry dia. cuckup satu je. huhu