Pages

Saturday, July 31, 2010

Rekod Online: Imam Muda di Sharinginfoz's Blog

Memang ramai betul yang berminat dengan imam muda yang pertama kali konsep atau rancangan realiti berdasarkan agama diterbitkan oleh astro. Sewaktu entry ni ditulis jumlah peminat "kelab imam muda di facebook" hampir mencecah 55,000 orang. Memang banyak kan.

By the way, memang ramai gak yang masuk dalam blog ni untuk melihat update imam muda. Selepas keputusan diumumkan, ada 40 orang online pada satu masa dan ianya bagi saya satu pencapaian yang baik. Sebelum ni paling banyak pun bawah 20 semasa liga super.

7 comments:

Kaseh NazLieza said...

saya pon minat jg..ehehehe

ardinihumaira said...

kagum dengan IM IM tu semua ;) walopon IM Asyraf tu juara, tapi yang lain pun turut sama hebat ^__^ tahniah kepada IM Asyraf dan semuanya..


p/s: berkat :)

appledia said...

Baeek Imam Muda dari AF..tui dak?

eelobor said...

blog saudara sudah mempunyai pengikut tersendiri yang masuk untuk melihat apa entri terbaru. Tahniah

icee-yah said...

mak me sungguh minat:)mlm tadi tak smpt tgk so me bukk blog awak bgtau result kat mum.:)

velasrizal said...

tak sangka ramai peminat imam muda ni..

Sumijelly said...

gila lah.. 40 prg tu?? hik....hik..hik..
TAHNIAH la...

Sumijelly.com