Pages

Tuesday, July 27, 2010

Jom Hari Usahawan Sekolah Danish

Weekend lepas pergi ke sekolah Danish ada jualan sambil kumpul dana untuk sekolah so ada le hari usahawan. Rasanya bagus juga. Yalah sekolah perlukan dana yang secukupnya bagio menjalankan aktiviti sekolah kan.


Tengok tu memang ramai yang datang. Actually banyak gerai yang ada terutamanya gerai jual makanan dan minuman, ada burger, nasi lemak, bihun, jagung, durian dan macam-macam lagi. Di samping itu, ada gak rumah hantu, persembahan murid-murid.

Hmmmm tunjuk gambar nasi lemak aja le. Teringat masa dulu-dulu mintak duit ngan parents untuk beli kupon sempena hari usahawan kan.

11 comments:

LiNda said...

Sekolah anak2 saya bulan lepas .

Last year beli guna kupon . pastu siap ada cabutan bertuah . Tapi tahun nie, kena beli cash pulak .

Encik Tikus said...

Danish anak ek ? ;D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tadak lagi anak sekolah :) tak merasalah hari usahawan sekolah.ms me sekolah dulu tadak plak.

maslinamansor said...

ingat zaman kanak2... dok kumpul duit beli kupon... hehehe

Suhami said...

rumah antu ada ke?

ardinihumaira said...

wahh... bagus tu!

♥Azie♥ said...

salam bro..lama tak jengah..

appledia said...

Danish sekolah kat La Salle Sentul eh?

Sharinginfoz said...

en. tikus: yes, my son

suhami: ada tapi ramai betul org beratur, tak masuk le

azie: salam, lama tak dengar khabar berita, bb problem ya

appledia: tak, dalam area wangsa maju

azzey said...

Sharinginfoz; ni mcm hr kantin sekolah kita dulu2 lah ni...he3.....

miss nina said...

ye..betul teringat masa dulu dengan kupon beli makanan.

best je