Pages

Thursday, July 1, 2010

Nak Barang Adidas Percuma??? The Star - Adidas Loudest Noise Survey ( 1 Julai to 9 Julai 2010)

Siapa nak barangan adidas secara percuma? Memang betul ianya percuma but of course "no free lunch" right. Apa yang perlu anda buat ialah isi survey, tak sampai 5 minit pun. Apa yang perlu anda buat ialah masuk website footballthestar, then jawap le soalan-soalan tu.
  • Setiap penyertaan yang ke 10 akan memenangi barangan adidas dan penyertaan yang ke 50 akan mendapat hadiah vuvuzela
  • Hadiah hanya boleh diambil pada 11 Julai 2010 from 4 petang hingga 12 tengah malam di Pavilion Kuala Lumpur, kalau tak ambil masa yang ditetapkan so kira sedekah ajalah

  • Syarat-syarat lain
    • Terbuka kepada rakyat Malaysia
    • Kajiselidik antara 1 Julai 2010 hingga 9 Julai 2010
    • Sekali aja untuk setiap IC
    • Satu hadiah sahaja untuk setiap participant
    • Hadiah tidak akan dihantar kepada pemenang
    • Hadiah tidak boleh ditukar kepada tunai dan organiser boleh tukar hadiah dengan benda yang sama nilai tanpa notis terlebih dahulu
    • Kalau dah menang print winning slip dan claim le hadiah

Saya dah cuba tapi tak bernasib baik. Apa lagi, mungkin anda punya luck. Hmmm, apa kata hantar aja survey, guna semua IC kat rumah anda ke, pejabat anda ke, jiran-jiran anda ke or satu kampung. Good Luck.

10 comments:

Lagenda said...

err..ada adiah kasut yg mak nak tu ke yek?

♥Azie♥ said...

menarik nie..saya nak cuber bro

eelobor said...

x salah mencuba nie, mana tau tuah

Suara Hati Ini.... said...

mcm best..ni yg nak try ni..hehe

QieFLy si Dolce said...

takpe2 nanti saya try my luck hehehe
Entry terkini : Terjah ZARA on SALE!!!!

Penulis Seni said...

pe email google awk ye..nk send invitation.. ni..

icee-yah said...

em..besnye...yg ke 10 ke dapat hadiah??nk try la esok..huhu

Sharinginfoz said...

penulis seni: my e-mail address is niksuhaimi77@gmail.com

velasrizal said...

xpe..try lagi next time..

miss nina said...

saya dah cuba n menang
jauhnya nak claim hadiah..dari jb ke pavilion
~huhuhu