Pages

Wednesday, July 21, 2010

Cari Dalam Bahasa Cina Dalam Blog Ni?

Semalam check kat histats. Tak sangka ada juga orang masuk google pas tu cari dalam bahasa cina then masuk kat my blog on entry nak cash out earnings ke tak? Memang pelik macam mana boleh masuk kat sini, maybe ada entry tu ada link tulisan cina kot.

Tak kisahlah, harap2 mereka yang cari tu dapat yang diingini. Kalau tak dapat sorry le.

10 comments:

Encik Tikus said...

hahaha, saya pun ada. pelik jugak ;)

Lagenda said...

janji ada yg masyuk...hahahaaa..bila masa la sharinginfoz ada tepek bahasa cino!

velasrizal said...

mcm2 diorg ni kan..

maslinamansor said...

mesti orang bukan cina yang cari... hehehe

Rabia Sensei said...

Hahaha! So funny lor.

n.a.j said...

wah..naper ek?

Eyriqazz said...

saya yang cari tu...hik3...

azzey said...

Janji ada yg minat nak drop by.......

ardinihumaira said...

hehe... ni hau ma? :D

Nazra~ said...

orait la tu. dari search engine. bukn senang :)