Pages

Wednesday, June 30, 2010

Nak Cash Out My Earnings Ke Tak???

Inilah menjadi persoalannya. Dah hampir 9 bulan saya bersama nuffnang. Earnings kat dalam akaun sudah melebihi RM500. Gatal aja tangan nak tekan cash out button tapi entahlah rasa malas aja. Nak tunggu sampai bila pun tak tahu le.

Actually sekarang ni memang masa terbaik sebab hujung bulan tapi mood untuk claim tak ada lagi. Sabar ajalah, maybe anda pun menghadapi benda yang sama kan. Nak tekan atau tidak, itulah persoalannya.

33 comments:

lydzar said...

kalau saya, saya tekan je sebab saya teringin nk beli henpon baru :)

Ieda Al-Habsyi said...

yeahh!! cashout lah, ape lgi, leh simpan pastu shoppinmg tuk raya, cepatt!!! yeah!! :) best tgk amount tu, hehehe :)

Aini said...

wow banyaknye... best nye la.. =)
sedang menunggu cek nuffnang sampai ke peti merah depan rumah =)

ejaMaria said...

tak yah... simpan sampai lepas raya nnt... :)

♥Azie♥ said...

wow...banyaknyer

Sky0ne said...

perghhh masyukk...akupun dan klik cashout bulan ni...hehe

kak ina kl said...

salam..banyak tu..akak tiap-tiap bulan cash out skrg ni..dapatnya bulan depan ..ok lah tu

maslinamansor said...

kalau tak de perancangan nak beli apa2, tak yah cash out lagi...
tapi kalau mas... mas cash out jer... heheh

Suara Hati Ini.... said...

mcm best je..nak wat gak..huhu

Rina (◕‿◕)✿ said...

cashout je. nnt tbe2 system nuffnang down ke, ilang sume database,ha camne hehe *saje tkutkan*

Kancilbiru said...

tu la...tangan saya pun gelisah nak tekan tapi sayang la...huhuh tapi rasa2 macam nak tekan....

JMR said...

cash out je bro..hehehe..leh wat blnaj time bkk posee nnt..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tunggu je masa2 terdesak.



sori ye, awak dah 2,3,4 kali jengok baru hari ni saya sempat jengok.

Lagenda said...

klu mak, rm 50 tu dah gigil2 tgn nak cash kan...x pun, cash kan dulu, bank in kan lmbt2 supaya klu terdesak, ada gak duit kat tgn! At least..duit tu kat tgn kita..

relevan said...

Tekan saja..separuh tu boleh lah belanja kat saya..he he!

velasrizal said...

tau dek bini tu mesti suh cash out pastu ajak gi shopping..

Angel Di Maria Sah Milik Real Madrid !

appledia said...

Hebattt,lebatt!^_^ Less than a year da 5rat.Bagosh2,tambah bekobar2 dibuatnya.

naz said...

perghh banyak gilaaa laarr

fiza said...

Wow...banyak tu, bestnya,

Ikut kata hatilah, klo berat nak cash-out, tunggu jerlah dulu (^_^)

|| NaFiRaa || said...

walaweh~ banyak nye! mai ai tulun u klik cash out nak.. muahahahha

nairaariaa said...

wahh...banyaknye...huu...cash bile perlu nnt la...

Mimy Hamid said...

wow!!..tinggi earnings...cam ni la...tunggu bila u rasa perlukan duit..tapi ingat..30 days process

darkbatman said...

gile lame ko ngn nuffnang..aku bru 6 bulan.ahaha.. ak dh cashout aku nye rini..

cikgu isza said...

9 bulan.. lagi 3 bulan cukup setahun.. kalau tunggu setahun?

JAI said...

Haha..sabor bro..simpan duluuu..gua pun serupa macam hanglah bro..kalau takde benda nak beli baek simpan dulu..

DaHLia said...

jom!!!!
jom kita raya sakan...hhhahaha

QieFLy si Dolce said...

huhuhu klu aku dah lama dah clain kat nuffnang hhehehe
Entry terkini : Apa (Park Yong-Ha) WINTER SONATA telah bunuh diri

*∽ IZAN ∽* said...

perrghh! bestt giller!

azzey said...

Sharinginfoz; tekan jelah 'cashout' tuh....if x nak ramai yg sudi jadi wakil tlg tekan kan......ha3.....

~aSHa~ said...

wah byknye amount kamu..jeles sehhhh...eheheh harus aku usaha lagi..jeles positif ni...membina semangat..

Faizal The Newscaster said...

wooohh..bestnyaaa!
kenapa tak cashout?
mungkin lepas cashout rezeki akan lebih bertambah..hehee

:D

Anonymous said...

rugi x cash-out...

ko biar nufnang gak yg untung besar... makan faedah tue...

cash-out je... then pi beli ASB ke... ada gak dividen...

izzad said...

paling suke komen yang last..cash out pastu simpan dalam ASB...but bile dah cash out berhemah gunakan sebab itu hasil titik peluh jari menaip entry selama 9 bulan...hehhee

http://kitasemuaguru.blogspot.com/