Pages

Thursday, June 24, 2010

Blog Cikepal Dah diPrivatekan?

Pernah tak anda melawat blog cikepal? Actually dah lama nak citer pasal benda ni. Tak berkesempatan. Anyway masuk hari tu dah tak boleh, rupa-rupanya cik epal kita dah privatekan blog beliau. Hmmmm memang sebelum ni hits beliau memang banyak rasanya lebih 1,000 sehari. Tapi entahlah apasal dia jadikan private.

Apa-apa pun, kita respect her decision. So tak kisahlah semua ada reason masing-masing kan. Apa yang penting buat apa yang kita suka as long as ianya tak melanggar undang-undang. Ada kelebihan dan keburukan kita private. contohnya dah private so orang-orang tertentu aja boleh masuk dan baca apa yang kita tulis. kekadang benda yang kita tulis tu terlalu peribadi so kita mesti make sure bukan semua orang boleh masuk. so keburukannya, hits akan kurang.

12 comments:

Lagenda said...

ermm...slalu gak dgr cikepal tu glemer tp x pernah nak singgah! Ruginya...

~suNshiNe~ said...

pernah jugak try masuk..tapi private..

nuraitul said...

btul2..dulu saya slalu follow blog cik epal nie..rajin dia update stiap hari..suka bca blog dia..suddenly dia snyp je..rupa2nye dia da wat private..pttla xnmpk pun dia update kt dashboard..

btw..saya bru dtg singgah blog awak.. :D

maslinamansor said...

memang dah lama perasa...
Ingatkan mas sorang jer...

miss nina said...

sebab itulah saya buat entri tentang trend terkini tu

_harapnya sharinginfo tidaklah di"private"kan

♥Azie♥ said...

opsss mungkin dia ada reason yg tersendiri....

Ieda Al-Habsyi said...

haa..ada nak tgk ari tu tapi dah diprivate kan, tak pasti sebab pe, pasti rindu nak baca blog dia..

~ ReD ~ said...

AAH...lama dh perasan...private..pasal apa ntah...hmmm

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

blogwalking petang khamis...



alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

Azam said...

minat btol ngn blog dy,,,
design bese je,,

tapi content dy,,,
huh klakar habis,, hehe..

darkbatman said...

mungkin dia masih mencari idea baru yg lebih hawkk..!hehe

Fahim 'n Alin said...

haih..rindu pada entryda gila beliaw.. aku search kat google.. cik epal hilang? kua blog ko..haha