Pages

Saturday, June 19, 2010

Mangga Online Ad Network, No Thanks

Sekarang ni ada satu lagi syarikat pengiklan iaitu manggaonline, iaitu syarikat from malaysia juga. Kalau tak silap apa yang saya tahu ianya anak syarikat utusan malaysia. nampaknya mereka melebarkan sayap di dalam bidang electronics advertisement juga.

Hari tu dapat e-mail from manggaonline. suruh enrol dengan diaorang, ianya setelah kawan yang recommend since dia ada letak iklan ni kat. ANYWAY, THANK YOU SO MUCH, I AM WITH YOU NUFFNANG. Sebab tu tak letak link manggaonline.

Memang banyak faedah bernaung di bawah nuffnang, macam-macam ada, i.e. banyak events yang dibuat, movies screening, cepat response bila ada benda nak tanya dan yang penting ianya dah establish.

13 comments:

Amir Izzat said...

yup.sokong2.. nuff lagi bagus...kan? hehe

velasrizal said...

mangga? nanti blog aku penuh dgn iklan artis lak..ohh tidak..

Nia said...

tergugat glitterati nanti..huhu

Fitrihadi.com said...

masih setia dengan nuffnang..dah banyak kenangan dengan nuff :)

relevan said...

Mangga ni buah aSam..yang boleh cicah sama sambal kicap ke?..

kenwooi said...

i got the mail too, but yeah stick with NN =)

Fara said...

yes.btol tu.Nuffnang tetap fihati.hehehe

azzey said...

masih br ngan nuffnang..br 2 bln je..byk lg nak tau....sob3...

Melz said...

agree with yeah :) ahaha nuffnang dah kukuh dan sapa yang tau selok belok nuffnang serta duduk dekat kat kl. baik2lah stick jer ngan nuffnang hehe

yoy said...

br gune mangga..
saje nk try tgk earning..
lgpun nuff aku da lme xdpt buffered..

lydzar said...

bagus juga ada persaingan antara dorang. bloggers juga yg untung nnt kan:)

Yatre Hayati said...

wah mangga pown ada juga?? macam2.

Faizal The Newscaster said...

dari awal guna nuff, tak rasa nak tukar. biarlah earning sikit ke ape...tapi seronok dapat join contest dan menang hadiah..hehe