Pages

Monday, June 7, 2010

Astro B.yond PVR Challenge at Midvalley (5 June 2010)

Just nak update Astro B.yond PVR Challange kat midvalley sabtu lepas yang membariskan 4 orang bloggers yang dikenali ramai, beautifulnara, redmummy, eyerizzz dan eiling. I am really sure all of them and also sapa-sapa yang pi sana had a good time.

Memang ramai jugak yang datang kat "counter" sana. Yalah nak bertanyakan lebih lanjut mengenai astro b.yond pvr yang mana anda boleh record, play, forward dan rewind, rancangan kegemaran anda. bak tahu lebih lanjut tengok website astro.

Tak lupa jugak mereka yang tengok dari atas. Mungkin malu nak pi kat booth tu so tengok dari atas pun jadilah.

Banyak acara yang diadakan. Salah satu adalah bloggers berebut-rebut untuk mendapatkan remote, yalah setiap saat yang mereka rekod dapat 10 mata. So apalagi memang tak kenal kawan le.

Selepas pertandingan tersebut, ada persembahan antaranya daripada kalau tak silap ele cold knot, memang not bad. pas tu banyak lagi, tak sempat nak tunggu sampai habis.

Anyway pemenang untuk pertandingan ini redmummy. ni ambil kat blog teratakarmo.

3 comments:

maslinamansor said...

yesss.... redmummy menang... :)

AVF said...

Vote For RedMummy.. But Beautifulnara Always in My Heart... Hehehe..

relevan said...

Tahniah kepada beliau..