Pages

Wednesday, June 23, 2010

Jangan Tak Percaya, Dapat Award!, Thanks Azie

Thanks Azie for giving this award! Nak tahu inilah orangnya yang telah memberi award. Sorry cilok gambar kat your blog. Nanti tak letak ramai tertanya-tanya siapakan azie. Anyway, sebelum ni ada juga dapat awards from other bloggers tapi sorry ya sebab tak sempat nak buat. So kali ini for the first time nak citer pasal award ni. Inilah award "anugerah terhormat, top blogger 2010. Pencipta award ni adalah wanshah.

For me memang bagus kita beri-memberi kepada seseorang, boleh tambah kenalan di alam maya pas tu, dapat link antara satu sama lain. So berbalik kepada award ni. Just nak sambung pertanyaan yang diberi.
  1. Apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu?
    Sharing is power, sebab bagi saya apa saja ilmu yang kita ada kalau boleh kongsi-kongsi le. No such thing is knowledge is power tapi sharing is power.

  2. Apa nama URL dan dari mana datangnya idea itu?
    sharinginfoz, yang ni berkait rapat dengan sharing is power, actually nak buat sharinginfo aja, tapi dah ada orang ambil so letak z kat belakang, ada commercial value sikit

  3. Apa method dalam penulisan anda?
    Dulu memang focus mengenai sharing on financial dan money tapi since blog dah gabung, macam-macam ada, i.e. sukan, hiburan, duit, kewangan, makan dan banyak le lagi.

  4. Pernah nak delete blog? Apa sebabnya?
    Tak terfikir pulak dan deleta, buat apa nak stop, blogging kan interesting

  5. Pernah ahli keluarga baca blog anda?
    Pernah, at least diaorang boleh tahu perkembangan terkini especially mengenai budak-budak. Maklumlah sekarang kan jadi orang KL

  6. Pandangan bila org cakap blog anda buruk?
    Buruk? Benda tu very subjective, apa-apa pun, aiman tak kisah.

  7. Tarikh lahir your blog?
    Hmmmmm, bila ya, masih baru lagi tak sampai setahun, senang citer bulan October 2009.

  8. Siapa orang pertama tahu mengenai kewujudan blog anda?
    Eyriqazz, beliau le orang yang bertanggungjawab memperkenalkan saya di dalam dunia blogging ni.

  9. Perasaan org bercakap mengenai blog anda di sekolah?
    Di sekolah, siapa le nak citer benda alah ni kat sekolah, tapi tempat saya belajar ni ada jugak orang citer, memang seronok apa.

  10. Tag orang seterusnya?
    eyriqazz, velasrizal, icee-yah, kancilbiru, maslina dan banyak lagi.

10 comments:

♥Azie♥ said...

tq bro kerana sudi terima award dari saya...hidup sharing info

Lagenda said...

Fuhhhhhhhh,...seb bek mak x kena! hahahha...

miss nina said...

tahniah :)
~blog ni menarik

pendek saja komen kali ni

rasp said...

red carpet event nie hehehehe
congrats!

relevan said...

Tahniah dapat award..

~Blabberina~ said...

byk awards n tags aku xjawab ni

PinQib said...

tahniah.. hehe.. memang berinfozzzz

Hairil Rizal said...

Tahniah! Tahniah!
Jadi pendorong utk diri sendiri terus bergerak dlm blogging!

azzey said...

Sharinginfoz: Congrates...keep on blogging !!!

maslinamansor said...

Nanti mas buat yer.. :)