Pages

Friday, June 25, 2010

Wish Me Luck, Guys... Thanks in Advance

Apa khabar semua my readers? Just nak cakap malam ni pukul 8.00 ada final paper untuk this semester. Paper Operations Management.

Harap wish me luck, OK. Actually ni baru semester kedua, ada lagi beberapa term lagi sebelum dapat MBA. Lepas habis malam ni so bolehlah rehat sikit, maklumlah nak bercuti setelah lebih 12 minggu attended lectures kan. Belum plan lagi nak pi mana.

13 comments:

lydzar said...

all the best yer!

Nur Areefah said...

all the best!

Lagenda said...

good luck 4 u..ada masa lagik nak hapdat eblog dlm masa2 cenggini? hulawei.leh turunkan ilmu pd mak cenggini..

eelobor said...

bagus demo boh....semoga berjaya dalam idup

Penulis Seni said...

good luck..ambik master ke degree?

|| NaFiRaa || said...

good luck~

Amir Izzat said...

wah!!! Selamat berjaya kawan..semoga terus sukses! hehe... Operations managemest? fuh! berbelit lidah i..hehe

icee-yah said...

GUD LUCK:)

Eliza said...

study PJJ ke? neway, best wishes and gud luck...

Nazatul shima said...

waaaa..amik master...susah tak??

Dikna said...

good luck...chaiyok2...:)

velasrizal said...

lega semua dah selesai kan..

Sharinginfoz said...

terima kasih semua, alhamdulillah dah habis untuk semester ni....

lagenda: update sikit-sikit aja, tak boleh selalu revise kan pening kepala

penulis seni: master

amir: memang berbelit nak sebut kan

eliza: bkn PJJ just normal class

nazatul: oklah, tak banyak subjects jika dibandingkan dengan degree dulu