Pages

Tuesday, June 8, 2010

Siapa Nak Nokia Free-400 units @ Esso Mobil Smiles Contest: "Win Nokia Phone!" Promotion

Sekarang ni dah cuti sekolah. Mesti banyak perancangan kan especially yang nak keluar dari tempat yang anda selalu berada, senang cerita pergi bercuti ke, balik kampung ke or sebagainya. Bagi yang menggunakan kenderaan sendiri atau sewa sudah tentu minyak or petrol kena isi kan.

Apa kata kalau anda isi minyak esso mobil. Sebabnya bermula 7 June hingga 4 September 2010, mereka sedang mengadakan contest. Hadiahnya cukup lumayan iaitu 400 buah phone nokia; 100 Nokia X3, 150 Nokia X6 dan 150 Nokia N97.

Cukup mudah, anda tak perlu isi borang atau sms. Apa yang perlu anda buat ialah:
  • Untuk masuk peraduan ni, anda hanya perlu mengisi minyak Synergy-F1 (RON97), Synergy 5000 (RON95) atau Diesel berjumlah keseluruhan RM30 sama ada satu resit atau banyak resit (i.e. satu pembelian ataupun pembeliah lebih daripada satu) dengan menggunakan tunai atau kad kredit.

    So anda tak perlu risau, sama ada menggunakan kereta ke, van ke, lori ke or motor. Sebab yang penting biar cukup RM30. Of course anda kena jadilah smiles member. maksudnya setiap kali anda beli anda kena bagi kad smiles tu untuk diswipe.

  • Setiap pembelian terkumpul berjumlah RM30, anda berpeluang untuk satu penyertaan, so kalau anda beli RM70, anda berpeluang mendapat 2 entries.
Cabutan akan dibuat sebanyak dua kali. Pertama bagi tempoh 7 June to 30 June 2010 dan hadiahnya adalah Nokia X3 @ 100 pemenang. Cabutan kedua adalah bagi tempoh 7 June hingga 4 September 2010 dan hadiahny adalah Nokia n97 mini @ 150 winners dan Nokia X6 @ 150 pemenang.

Senarai pemenang boleh didapati di stesen minyak Esso / Mobil dan / atau website esso mobil smiles.

Apa-apa pun sebagai pengguna yang bijak anda perlu tahu dahulu terma-terma dan syarat-syarat peraduan. Good Luck.

6 comments:

Hazzy Ishak said...

banyaknya hadiah!!

rasp said...

interesting tapi tu laaa...
kena jadik member esso smiles plak ek...
hurmmmm....

♥Azie♥ said...

WOOO...MENARIKS NIE

naz said...

perghh lumayan ni

maslinamansor said...

Makna nyer kena tukar dari Mesra ke Smile lak yea... :)

Jarang isi minyak lebih dari 10... sebab naik mtr. Kalau naik kereta, hubby yang bubuh...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

wahh adiah... hehehehe