Pages

Sunday, June 13, 2010

Buffered Earnings Ads Tak Sempat Bergerak Dah Mati, RM0.00??

Memang semua orang suka kalau dapat buffered earnings ads daripada nuffnang kan? tapi ada kalanya tak semua benda yang kita dapat bagus. tertarik dengan tulisan di blog pakcikhusen, yang mana pendapatan from buffered earnings ads beliau adalah sebanyak RM0.00. memang betul itulah hakikatnya.

memang ada sebab mengapa incomenya kosong, saya tak nak komen sebab saya pun pernah dapat paling sikit ialah RM0.14. itu dulu tapi sekarang oklah. apa-apa pun, bukan semua benda itu baik untuk kita, just hargai apa yang kita dapat.

15 comments:

velasrizal said...

kesian..tak sempat membuahkan hasil...

naz said...

semoga reszeki bertambah seperti selalu :)

Mohd Adziim said...

ni jenis yang tempoh buffered dia terhad agaknya.

Mohd Adziim said...

kena tengok.
:)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ape beze BE ngan ME?

Kancilbiru said...

saya pun ada gak macam ni...huhu

darkbatman said...

bro, byk ko nye buff.. leh kasi tips x?

Si Kenit said...

yes truth!
just appreciate =)

Sharinginfoz said...

cik aidacomel: BE, iklan yang tengah berjalan dan ME dah tamat so jumlah income akan dijumlahkan...

darkman: itu bukan saya punya, org lain punya, anyway yang penting kena make sure update survey, kekalkan jumlah visitors dan update selalu....

♥Azie♥ said...

betul2x

Ery Farieha said...

banyak sgt buff kot
bersaing nak kua
hohohoh

Iza said...

Biasa la tu....
aku pun pernah jadi mcm tu dulu. masa tu belum tau lagi apa benda buffered earning tu....

@ku d! sin!e said...

same lah dengan..
hahaha

cikgu isza said...

tulah.. punya seronok dapat buffered tetiba dah masuk metered.. sedih lak rasanya..

Mr. Merlot said...

aku punya stil RM0.25 x sudah2
merlot.blogspot.com