Pages

Wednesday, June 2, 2010

Jom Makan Rojak Mee Kat De Irrfan's Cafe, Ikea

Pernah tak anda makan kat De Irrfan's Cafe, tingkat bawah IKEA Damansara? Bila pi IKEA, selalu gak makan kat situ. Boleh dikatakan sedap juga. Yang ni rojak mee, kuahnya pekat dan of course ada telur rebus, tapi hari tu makan kuahnya sedikit macam hangit pulak. Tapi overall, bolehlah bagi 8.1 out of 10.

Yang ni nasi beriani dengan ayam goreng, ada acar dan papadom. Not bad, tapi rasanya tak boleh lawan nasi beriani kat Insaf, rating untuk nasi beriani kat de irrfan ni boleh bagi 8.0. Harga semua, rojak, nasi beriani, air sirap, air teh o dan milo ais semuanya RM16.50.

13 comments:

sweetheart said...

time tengah lapar ni tunjuk gambar mknnn eh. lapar diwatnya. sblm ni biasa gak dgr org2 suka mkn kat ikea. mmg sdap ke?

Hazzy Ishak said...

bila dok sini baru kenal apa tu rojak mee
he he he

ishiko said...

ahhaa... beshnye... ^_^

icee-yah said...

papadom kat nasik briyani tu dah lame tak mkn..sedapnye..

maslinamansor said...

rojak mee... kuah banjir...!!!!

|| NaFiRaa || said...

yum2.. sedapnye!!!

rasp said...

tak prasan pun ada restoran nie..
lagipun jarang gak le terjah ikea tu....

mahira oya said...

cam sedap nih...suke rojak!

Nina Nurziana said...

nyum nyum!

Encik Tikus said...

wah-wah sedap. nanti nak cubalah. damansara yee. :P

fanadz said...

nyam2..sedapnya..:D kalau gi ikea memang balun karipap ikea n makanan kat cafe die jela. ade jugak makan spageti carbonara kat salah 1 kedai di tingkat bawah tu..dah lupe nama kedai tu..

azzey said...

Rojak ayam kat Sg Kantan, Kajang pon sedap....cubalah !!!!!

Kaseh NazLieza said...

fuh...mengancam hbz rojak tuh...nk sket..