Pages

Saturday, June 12, 2010

Jom Beli Kain Kat Jakel

Sekarang ni musim cuti sekolah, memang banyaklah kedai-kedai yang buat promosikan, antaranya kedai kain jakel, kat jalan masjid india. memang ramai gak yang pi sana, maklumlah cuti pas tu raya dah nak dekat. ya ke???

Yang ni gambar diambil kat kedai lain, biasalah kena beli apa yang kita suka, kat jakel dapat le sepasang dua. Danish memang asyik letih aja, maklumlah budak2 bila jalan mesti letih kan, afiqah pulak muka macam tak suka aja sebab dia nak duduk kat kerusi danish tu tapi tak dapat.


Anyway inilah kain yang dibeli. hmmmm nanti bolehlah jahitkan. what do u think about these? cantik ke tak cantik, kalau cantik which one?

Anyway nak tahu lebih lanjut mengenai jakel bolehlah check alamat di bawah. Anyway banyak gak cawangan jakel seluruh malaysia antaranya jalan msjid india, shah alam, johor bharu, segamat, sabah dan banyak lagi...

Cawangan-cawangan (ni based on waktu entry ditulis, nak tahu check website jakel):

JAKEL KUALA LUMPUR
No. 209, 210, 211 & 212,
Jalan Bunus Off
Jalan Masjid India
50100 Kuala Lumpur
Tel: 03 - 2698 6798 / 2691 8630

JAKEL SHAH ALAM
(Di hadapan pintu belakang UITM)
No.27, 29, 31, 33 & 35,
Jalan Plumbum S7/S,
40000 Shah Alam
Tel: 03 - 5510 8976

WISMA JAKEL JOHOR BAHRU
Jalan Titiwangsa 3,
Taman Tampoi Indah
81200 Johor Bahru
Tel: 07 - 241 2786/241 7786

WISMA JAKEL SEGAMAT (HQ)
No.15, Wisma JAKEL
Jalan Ali
8500 Segamat
Johor
Tel: 07 - 931 7978

JAKEL SILK HOUSE
Lot No. 48-52, Blok H,
Alamesra Plaza Utama,
Kuala Menggatal,
Sabah
Tel: 088 - 448055/ 448035

ALAMODA SILK HOUSE
No 1-6, Jalan lagenda 2
Lagenda Heights
08000 Sg. Petani
Kedah
Tel: 04 - 425 6465

RIAMODA SILK HOUSE
No.1, Jalan PBC 1
Pusat Perniagaan Pulai
31300 Simpang Pulai
Perak Darul Ridzuan
Tel: 05 - 354 1223

RIAMODA SILK HOUSE
No 8 & 9, Jalan U1
Taman Universiti
35900 Tanjung malim
Perak
Tel: 05 - 456 2220

ASTANA MODA
No. 21,23,25 & 27
Jalan BPM 1
Taman Bukit Piatu Mutiara
Bukit Piatu
75150 Melaka
Tel: 06 - 283 1102

ALAMODA SILK HOUSE
Jalan Pasar baru 3
(Bekas Tapak Lama Globe Silk Store)
Kuantan
Pahang
Tel: 09 - 513 8350

SALEM AZIZ TEXTILES
PT 2638-2639
Kompleks Niaga
Wakaf Che Yah, Jalan Kuala Krai
15100 Kota Bahru
Kelantan
Tel: 09 - 741 9369

CASAMODA GEDUNG TEKSTIL
No 33,34,35 Jalan S2B18
Business Avenue Seremban 2
70300 Seremban
Negeri Sembilan
Tel: 06 - 603 1671/72

SALEM AZIZ TEXTILES
PT 7059-7062
Jalan Pasir Mas
17500 Tanah Merah
Kelantan
Tel: 09 - 955 1369

PRIMA MODA SILK HOUSE
No 1,2,3 & 4, Persiaran Flora Utama
Taman Flora Utama
83000 Batu Pahat
Johor
Tel: 07 - 438 8614

BUMIPUTRA SILK HOUSE
No 7,9 11 & 13, Jalan PB1/1
Pusat Bandar Tanjung karang
45500 Selangor
Tel: 03 - 3269 5887

8 comments:

naz said...

dgr kata sana dpt percuma beberapa ela untuk belian bbrapa meter

@ku d! sin!e said...

kat shah alam yang baru
bukak besar taw..
try la datang..

Frodo Baggins said...

cari coli merah kat sana?
ada tak? huahuahuahuahua


>>___<<

relevan said...

Boleh dah ni untuk baju raya..nak tempah sedondon punya kaler..

Nina Nurziana said...

wa.. cantik..~

JMR said...

kat jakel mmg ada mcm2 pilihan..umi aku pon suka pegi sana...

JAI said...

Laaa..bro..my parents stay sebelah jakel kat masjid india tuhh..hah..semlm baru balik

meng grunge said...

Jom la datang jakel sabah..alamesra..bnyk pilihan kain karpet pn ada.songkok pn ada..suma la ada..hehwhw