Pages

Tuesday, June 1, 2010

Jom Beli Tudung Ariani, Ada Sale (Kat Cawangan)

Jom apa lagi sekarang ni Ariani, kedai yang menjual pelbagai jenis tudung yang mana Ekin dan Wardina menjadi duta mereka sekarang ni. Anyway jualan murah berganda secara besar-besaran diadakan pada 26 Mei hingga 28 Jun 2010.

Nak tahu cawangan ariani, ni saya sertakan, dapat kat website ariani.

ARIANI Kuala Lumpur #1
No. 127, Jalan Bunus Off Jalan Masjid India
50100 Kuala Lumpur
Tel : 603 2691 9786

ARIANI Kuala Lumpur #2
No. 135, Jalan Bunus Off Jalan Masjid India
50100 Kuala Lumpur
15100 Kota Bahru, Kelantan
Tel : 603 2698 8978
Fax: 603 2698 7871

ARIANI Kota Damansara (The Strand)
No.15, Jalan PJU 5/20A,
Pusat Perdangangan Kota Damansara,
Kota Damansara PJU 5,
47810 Petaling Jaya,
Selangor.
Tel : 603 6142 7786
Fax: 603 6142 9786

ARIANI Johor Bahru
No.12, Jalan Titiwangsa 3,
Taman Tampoi Indah,
81200 Johor Bahru,
Johor.
Tel: 607 241 6786

ARIANI Bangi
No.38, Jalan Medan,
Pusat Bandar 4,
Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor.
Tel: 603 8925 3264

ARIANI Melaka
No.31, Jalan BPM 1,
Taman Bukit Mutiara,
Bukit Piatu,
75150 Melaka.
Tel : 606 284 7237
Fax: 606 284 7249

ARIANI Kuantan
B13, Jalan Pasar Baru 3,
(Bekas Tapak Lama Globe Silk Store)
25000 Kuantan, Pahang
Tel : 609 513 8694

ARIANI Kelantan
PT 556, Taman Damai Perdana SPJ,
Mukim Padang Enggang,
Wakaf Che Yeh,
Jalan Kuala Kerai
15100 Kota Bahru, Kelantan
Tel : 609 741 3969
Fax: 609 741 3968

Apa-apa pun, berbelanjalah secara berhemah

11 comments:

Jantan Keparat said...

besh2!

maslinamansor said...

boleh la p mengunjung sementara ada gaji lagi... :)

♥S@R@♥ said...

hari tu teringin nak pakai tudung cap ariani..tp masa first time pergi jumpa shawl yg sama corak dgn shawl yg sara dah beli dgn harga rm10..shawl ariani lak berharga rm90..aduhai terus hilang keinginan..

ejaMaria said...

brape % diskaun?... kalau takat 10% tak yah pegi la...
lain la kalau 50-70%... ha baru berbaloi... tak pun buy 1 free 1... ok gak la... :)

fiza said...

Blom ada tudung jenama ni lagi, Bleylah gi terjah ☺☺☺

suri said...

tudnug di mmg cantik..tapi mahallah bro..huhu

baik bli tdung batu pun kira berbaloi jugak..huuh

cikgu isza said...

dah pergi juga.. macam gempak je lebih... huhuhu

Ery Farieha said...

haih
offer2 pun mahal gak kot
wuwuwu~

Sharinginfoz said...

ejaMaria: ada macam2 diskaun, tengok jenis, yang 50% pun ada......

azzey said...

Wow !!!! BANGI...Dkt ngan tpt i tu... X sampai 1/2 jam pon.... nak pegilah !!! hu3...

ZZ said...

beli tudung tu jangan lupa pulak beli hanger tudung...call/sms 013-9988315...facebook zahar din...oktq.