Pages

Tuesday, June 15, 2010

Gambar Artis Dulu dan Sekarang

Jom kita tengok gambar artis-artis dahulu, masa kecil-kecil ngan zaman sekarang. By the way, gambar ni diambil di blog my-sensasi.blogspot.com.

Jom kita tengok perbezaan artis pertama iaitu Fasha Sanda. Hmmm tak reti sangat aku nak bezakan.

Ni jejaka malaysia, siapa laagi kalau tak fahrin ahmad. memang beza kan masa kecil ngan besar.

Sebut aja nurkasih mesti orang akan relate ngan Tiz Zaqyah.

Yang ni tak lain tak bukan Lisa Surihani. Masa sekolah dengan waktu sekarang tak banyak beza.

Memang ceria betul Syanie ni kan.

12 comments:

maslinamansor said...

mas minat TIZ...

cikgu isza said...

mereka memang cute dari kecil hingga besar :)

rasp said...

hehehehe 'sihat'nya fahrin masa kecik2....

MX said...

lisa tu macam tak banyak perubahan ke kn?...

fahrin tembam la dulu...

hehehe

Kancilbiru said...

fahrin kecik2 comel. besar hensem..hihi

NuR 'aQiLaH said...

fahrinn aii cumell hehe

hudhud said...

tiz comel ! :)

ceritasekupang said...

comei semuanya...hehe.

♥Azie♥ said...

klu dah jadi artis dari tak lawa terus jadi lawa kan bro...

naz said...

oh my lisa :)

Miss Rouge said...

comel jugak fasha sandha masa kecik. tak sangka hahahaha

lydzar said...

comelnya fahrin masa kecik. tombam rasa nk gigit!