Pages

Tuesday, June 15, 2010

Terima Kasih Semua, Followers Dah Cecah 400 Orang

Just would like to record my appreciation to semua yang datang ke blog ini dan juga kepada yang telah menjadi pengikut setia tulisan kat sini.

So hari ni setelah 8 bulan lebih blog ini bertapak di internet, jumlah followers sudah touch 400 orang. Follower yang ke 400 adalah probitas. So secara puratanya 50 orang jadi pengikut setiap bulan.

Di harap anda find something interesting kat sini. Memang tujuan untuk berkongsi maklumat dan bertukar-tukar pandangan terutamanya yang berkaitan dengan isu-isu semasa yang menyentuh kebanyakan orang. Perlu jadi masyarakat yang berfikir untuk lebih maju ke hadapan.

19 comments:

kenwooi said...

cool.. keep it up! =)

wawa syaida said...

waaaa...teruja teruja +____+
congrats =)

@ku d! sin!e said...

tahniah..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belog me bila ntah nak cecah 400 nih..hehehe

~suNshiNe~ said...

ramainya follower...
congrats..

♥Azie♥ said...

wah banyak tue....

JMR said...

teruskan usaha bro! cayalah!!

velasrizal said...

wow.. tak lama nanti naik 500 lak plak..

Encik Tikus said...

eheii.terus meningkat dan meningkat :)

maslinamansor said...

Taniah...

fiza said...

Congrats (^_^)

rasp said...

congrats...smoga bertambah2 sukses :)

Lagenda said...

camne nak dptkan follower yek? kena ada fb gak ke??

Fitrihadi.com said...

tahniah bro..tak sia2 usaha bro selama ni.. moga success selalu :)

Sharinginfoz said...

thanks semua......

lagenda: followers, make sure update selalu pas tu tulis entry yang membolehkan mereka suka datang, then kalau pembaca suka dia akan jadi follower dengan click follower button le, tak perlu fb

Dayung Serian said...

congrats!!!tumpang hepi jgk dgn progress blog ni:) keep it up.

azzey said...

Sharinginfoz: Congrates....Jusk asking....dlm 1 hr bp entry u buat? cpt je dpt ramai follower....mcm I br dlm 2 bln lbh...baru ada 12 follower....okaylah kot utk permulaan..

Sharinginfoz said...

dayung: thanks for supporting me..

azzey: sehari satu or dua and normally buat auto publish, awal2 i.e. untuk seminggu dan kalau ada isu-isu yang sangat penting adjust le....

Fitrihadi.com said...

oh camtu rupanya..buat entry auto-publish untuk seminggu ke depan..wah susah gak gitu nak perah idea :)