Pages

Friday, June 4, 2010

Jom Kita Baca Suratkhabar@Newspaper

Perlu ke beli newspaper, itulah entri yang pernah saya tulis sebelum ini. Yalah sebab sesetengah orang suka baca berita melalui online, tak kisahlah nak tengok website ke, blog ke atau twitter ke.

Bagi saya tengok keadaan le, hmmm yang penting kita tahu apa isu semasa yang dibincangkan oleh orang, so tak le ketinggalan, isu semasa ke, isu berkaitan dengan ekonomi ke, isu antarabangsa, hiburan, sukan dan banyak lagi.

Untuk menjadi orang yang berpengetahuan dan prihatin mengenai sekeliling, kenalah kita baca. So kalau orang bercakap mengenai sesuatu isu tak le kita macam blur aja. So baca jangan tak baca ya.

9 comments:

Muaturun MP3 Percuma said...

MUATURUN MP3 PERCUMA
http://muaturunmp3percuma.blogspot.com

MUATURUN MP3 PERCUMA,REQUEST MP3,TENGOK CITER SAMBIL CHATTING,EXCHANGE LINK

Hazzy Ishak said...

kalau tak baca surat khabar pun, berita wajib tgk

maslinamansor said...

baca online jer... :)

Dayung Serian said...

kadang2 baca online tapi selalunya beli paper, kalau tak belek2 paper tu macam tak sah la pulak.
apa2 pun, kena baca supaya tak ketinggalan dgn isu2 semasa.

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

Tabiat yang baik!

from member nuffnang/innit

naz said...

hari2 saya baca online

akuanakpahang said...

Betul tu..kita kena mengambil tahu pengetahuan am ini tidak kira bersumberkan drp mana janji kita tahu hal tersebut.

Nina Nurziana said...

hallu ;)

azzey said...

membaca bagus untuk ilmu pengetahuan kita...