Pages

Sunday, June 27, 2010

Jom Makan Kat Wira Seafood Restaurant @ Gombak Utara

Hari tu pi makan kat Restoran Wira Seafood yang terletak di Batu 8 1/2, Jalan Gombak Utara. Ni kiranya dinner le. Anyway kedai ni kalau tak silap bukak pukul 3.00 petang hingga 2.00 pagi. nak tahu lebih lanjut boleh call 012-6449996, itu phone number yang tertera kat resit.

Sorry le gambar tak clear ambil ngan handphone aja, anyway ni kueh tiew goreng @ RM4.00. Rasanya average, bolehlah kalau ikutkan rating saya bagi 7.3 out of 10. By the way, kalau nak parking memang banyak tempat kat sini. Kalau pi kat depan-depan lagi ada juga kedai makan tapi masalah dengan parking.

Yang ni memang favourite saya, nasi goreng daging merah @ RM4.50, bolehlah tahan so saya rasa dapatlah B or 7.1. Rasanya tak tahu nak citer apa mengenai masakan ni.

Ini sate yang diorder kat sebelah kedai tu. Satu cucuk 60 sen, kitaorang order 10 cucuk aja. Rasanya just OK, dapat 7.0 rating.

Ini keropok untuk Danish, memang kalau pi mana-mana nak jugak makan keropok. Aik??? Takkan keropok pun nak bagi rating kot, itu dah melampau. Apa-apa pun, air kat situ memang murah untuk tembikai ke, apple ke RM2.00 aja. Satu lagi di samping banyak parking area, tempat ni memang santai, environment memang saya suka, kalau bab tu, saya do not mind give B+ or 7.5 out of 10. So apa lagi kalau nak something different bolehlah cuba tapi jangan letak expectation tinggi sangat ya.

7 comments:

qilamahadi said...

telan air liurr
eden terliur ni tengakk
kat sini makanan tak sedapp
:'(

velasrizal said...

penah gi mkn skali dgn bdk2 pmpn klasmet kt sini.. lps tu ajak lagi xnk gi dah..

AshAnas said...

wau, tmpt faveret sy masuk blog... dulu ms zaman study kat uia, mmg slalu makan sini... mmg best!

kak ina kl said...

salam..alamak dekat dah umah akak..apasal tak ajak akak join..

tq sudi kata akak tokeh masak..org lain lagi best kot masakan dia..terima kasih yer..

Kaseh NazLieza said...

restorant ni dkt sgt2 dgn umh lieza..nape xdtg singgah???

Wan Anie said...

penah juga makan kat sini... lama dulu

icee-yah said...

danish suke mkn kopok ek??memg bes kn danish:)