Pages

Monday, June 7, 2010

Jom Tengok Shrek The Final Chapter @ TGV Wangsa Walk

Semalam kitaorang pi le tengok movie, Shrek the final chapter kat TGV Wangsa Walk. yang kitaorang tengok bukannya 3D. Setelah cinema ni dibuka, inilah kali pertama berkunjung kat sini. Not bad. Anyway danish enjoy sakan dengan citer shrek memang kelakar tapi afiqah macam biasalah tak suka sangat tengok citer lainlah kalau ada citer princess.

Tapi memang tak ramai sangat, entahlah mengapa maybe sebab cuti sekolah diaorang balik kampung ke, sebab cinema ni baru lagi ke, or pagi lagi. apa-apa pun, tak kisahlah janji tak payah beratur lama sangat.

Since show yang kitaorang tengok before 12 tengah hari so harga untuk dewasa hanya RM8 aja kalau tak harga biasa RM13. Budak2 sama le early bird ke tak, ianya RM7. So semuanya RM30 untuk satu family.

So cinema, tempat menunggu dan tempat nak beli makanan or minuman kat atas, so naiklah tangga. Not bad, ada tempat menunggu, so bolehlah lepas sikit sebelum tunggu benda alah tu start kan.

Then tunggu kejap, ramai pulak yang datang, nasib baik dah beli popcorn dan air awal2. Tengok tu macam biasalah kat cinema kalau tak beli popcorn memang tak sah kan.

11 comments:

Muaz Faris said...

kalau nak ke TGV wangsa walk, ade kenderaan awam tak? cam LRT dan sebagainya.

http://muazfaris.co.cc

*Laut China Selatan* said...

haha. ptg smlm nak tgk Lagenda Budak Setan kat wngsa wlk! tp trpakse cancel sbb ramai! :)

Encik Tikus said...

member saya ada kerja dekat tgv wangsa maju :)

Matjoe said...

aku dh tgk. 3d lagi. pengajaran paling utama, we never kow what we got till it's gone

maslinamansor said...

dah tengok... memang sesuai untuk family. Banyak mengenai perhubungan sesama family dan rakan2

jfook said...

During my last visit to Wangsa Walk, there's no TGV yet. :)

Azimah@Melati said...

lama tak tengok wayang ngan anak anak...

Nina Nurziana said...

nanged~

velasrizal said...

sonoknya budak2 tu..senyum sampai telinga..

Dayung Serian said...

tengok movie ni Khamis 2minggu lepas...best

Fitrihadi.com said...

wah takkan tayang budak2 tu je? tuan punya blog ni tak nak tayang ke? hehe tertanya-tanya camna la rupa tuan punya blog ni..