Pages

Thursday, June 10, 2010

First Time Daily Unique Visitors Lepas 400 After Gabung Blogs

Thank you so much to all my readers / visitors. Semalam berjaya capai pengunjung melebihi 400 orang buat pertama kali setelah blog selesai digabungkan pada 26 April 2010 iaitu 1 bulan setengah yang lepas. To be exact semalam unique visitors direkodkan sebanyak 424.

For me I really like that number even banyak lagi bloggers yang bagi mereka 400++ tu tak banyak, they are talking more than 1,000. Anyway I do not want to compare with them tapi just persaingan yang sihat kan.

Sebelum digabungkan jumlah pelawat blog ini sekitar 100-150 visitors.

Melalui data from histats, top 5 topik yang dibaca oleh readers. Yang pertama tu diaorang masuk terus ke page utama so tak kira le sebab tak tahu topik mana yang diaorang baca. tapi kalau tengok entries yang seterusnya, yang paling famous ialah mengenai world cup, of course le kan esok, Jumaat, 11 June 2010, perlawanan bermula pada pukul 10 malam.

Seterusnya topik mengenai "my water moments", yang di contest nuffnang on camera le apa lagi. Tak sangka ramai gak berminat nak tahu pukul berapa waktu paling baik untuk kita publish entry dan akhirnya mengenai lagu maulana.

Yang kat atas ni mengenai visitors yang masuk melalui website / blog. Top masuk melalui blogged.my, then blogger, nuffnang, gengblogger dan of course blog eyriqazz. Thanks guys.

Last sekali mengenai ringkasan yang masuk melalui search engines. Yesterday sebanyak 128 visitors masuk dan majoritinya (more than 95%) through google. Yang ni sebanyak 124 orang.

Thank you so much again to all my visitors. Keep coming ya.

12 comments:

Kancilbiru said...

wah tahniah...tinggi tu...takpa, slow and steady..

ardinihumaira said...

^__^ tahniah tau

Hai.. Jemput Ke Blog Dni ;)

maslinamansor said...

Taniah juga. Mas still lagi dok merangkak... hehehe

Cik Ruby said...

Yeay! Nak jugak! hihi ^___^

hai, welcome

anastasyea said...

tahniah... kita masih lagi below 200 =). Entah bila la nak naik ke 400 pengunjung ke atas.

ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT

velasrizal said...

teringin nak capai tahap tu tp byk lagi kena usahakan

suhaisweet said...

nice n3..visit mine if free k.;D

♥Azie♥ said...

wah...nnt dapat cek jgn luper belanjer kite

noor afzan said...

wow..

hazarimi ♥ said...

good job..
jeles tau...hahaha =)
Keep up the good work ok!

Khairi said...

tahniah. byk tuh. :)

cikgu isza said...

wah.. mantop.. keep it up! :)