Pages

Friday, June 18, 2010

Dah Dapat Hadiah Alpha Project Season 2 Contest

Dah pi ambil hadiah kat nuffnang's office. Masa sampai sana, Ven Dee tolong bukak dan ambil hadiah from fer. By the way, sebelum ni ada masuk contest alpha project season 2. Contest tu berlansung selama 50 hari so dah habis le, tetiap hari ada 5 pemenang, anda perlu tengok youtube dan jawap soalan.
Saya menang untuk dua hari iaitu hari yang ke 26 dan 45 so dapatlah dua hadiah. kat atas tu t-shirt dan 2 deodorant adidas.

Yang satu lagi hadiah berupa beg p1wimax. so oklah, by the way, harga deodorant kat atas tu rasanya RM9.90 kot. Hmmmm so kedua-dua hadiah semuanya dapatlah at least RM40-RM50. Suka-suka oklah tak expect pulak dapat.

So hadiah tu of course Veen Dee masukkan dalam paper bag. Bagi yang tak tahu siapa Veen Dee, ni le orangnya.

Credit: nuffnang

20 comments:

MX said...

dah menang jugak...tapi tak ambik lagi...
huhuhu...

b a r | n e said...

fuiyoo..best². tahniah :)

noor afzan said...

ooo..t uke hadiahnya..
best gak..=)

rasp said...

dlm2 buat suka2 je,
dpt gak hadiah ek...
best tu....

Hazzy Ishak said...

wah dapat hadiah dari nuff, best best

maslinamansor said...

nie la Vee Dee... rupanya... :)
Tak kenal langsung staff Nuffnang..

Aritue ambil, terus blah... malu :)

velasrizal said...

wow..menarik gak hadiah dia..blh la try lak lps ni..

naz said...

cool hadiah :) jeless

LiNda said...

tahniah !

Si Kenit said...

tahniah
comel lah veen dee tu ;)

Aimi A.Z said...

pergh. best tu. baru rasa berbaloi blogging kan? :P

azzey said...

Sharinginfoz: Congrates !!!
I nak ty skt....ada problem nak AUTO PUBLISH . Dh cahnge date & time, tp bila klik PUBLISH POST, kuar cam bese , x tunggu time yg kita dah change tuh....np ye? any idea????

nairaariaa said...

waaa...bes nyerr..tahniah2...huu

kak ina kl said...

oooo dah tukar hadiah ek..tak ado bantal lagi ker?

Sharinginfoz said...

azzey: biasanya ok, check betul-betul format of the date, i.e. mm/dd/yy/

kak ina: depends on which date yang menang kot..

kakyong said...

tahniah..
kakyong ni selalu miss nak check latest contest yg ada...
hopefully leh join next time..

Lindy said...

Congrats! :D I won mine but I cant collect it cause I don't live at KL. T.T

azzey said...

Format kat blog setting ke kat laptop? klu format kt blog setting & laptop beza ada x pe ke?
one more ....once kita dh change date & time....bila klik publish post apa yang kuar....cam i terus kua " your post publish successfully"...means cam beselah..tu yg mslh tu...\if the date format post option tu i.e yy/mm/dd leh ke?

Sharinginfoz said...

azzey: format kat blog, tak kisah berbeza..sepatutnya bila kita click publish, dia cakap,

"Your post will be automatically published on 6/21/10 at 4:09 PM" contohnya, maknanya akan dipublish pukul 4.09 petang, 21 june 2010. cuba guna format mm/dd/yy pas tu kalau silap deleta aja, no problem. make sure adjust kat post option

azzey said...

tq...nt itry lg...mmg dh try mcm u ckp tu.....x keep on trying.....