Pages

Saturday, June 12, 2010

Susah Juga Nak Dapat 500 Unique Visitors

So weekend ni sebelum tengok perlawanan bola sepak piala dunia, just nak share mengenai susah juga kan kita nak dapat unique visitors sebanyak 500.

The nearest figure ialah semalam berjaya rekod sebanyak 485 pengunjung dan pada hari Khamis lepas 481. Tak sure le bila agaknya dah lepas 500. Apa-apa pun tak kisahlah janji slow and steady kan.

Enjoy world cup games tonight!

16 comments:

relevan said...

huh..ramai tu..kira ok..tapi lagi ok kalu ribu ribu tiap hari..

Ery Farieha said...

saye nak lepas 200 pun ssah :P

nesca said...

hebat hebat! jangan harap aku nak dapat tinggi tu haha

kak ina kl said...

salam..pelan-pelan..bkn senang nak srh org msk ke blog kita setiap hari.

akak dah beli dah kain kat jakel segamat.

::dAuZsHaNLeY:: said...

wow!
mesti masyuk ni..

akuseniman said...

byk la kot!!!!!!
aku nye 100+ je!
on kejap2 je

Hapiz Rahman said...

oklah tue.. susah nk dapat juge.. ak puntgh usaha nie.. :)

jfook said...

Wow, high traffic you have..

Sakira said...

Sikit-sikit, lama-lama ramai larh tu :)

Anyways, saya susah ohh nak dapat 100 per day skang. Cheh ! ;p

Tn.Punya said...

memang powerlah dia ni tarik trafik..mesti rajin wat blog walking ni.

aReaL said...

Aku Punya Lagi La Kasihan... 1 Hari 15 Orang Je... JOm La Wei Reramai Lawat Blog Aku... HEhehe...

Jom Baca Ni - (GAMBAR) Bukti Kukuh Yang Menunjukan Ariel Peterporn Membintangi Video Lucah Itu..

Yatre Hayati said...

buat entry yang tajuk dia ehem ehem. ahahah..confirm ramai masuk. hee~ gurau aje taw,.

icee-yah said...

waa..tahniah...:)bnyk tu..

kakyong said...

heheh, kakyong 500 tu utk seminggu.. 1 hari nak cecah 100 pun semput..

kakyong said...

kakyong nak cecah 100 1 hari pun susah.. :p

Blog KISAH KELAKAR said...

blog nie popular gak..bley la AWAN FANTASIA temu ramah ti..hehe