Pages

Sunday, June 6, 2010

Segmen Kenali Blogger: Mine & Always Be Mine@icee-yah

Segmen kenali blogger pada minggu ini adalah icee-yah yang menamakan blog beliau sebagai mine & always be mine. Dalam profile beliau, secara ringkasnya beliau menyatakan bahawa

"i'm just a grown up teenagers..ladies to be:)Ambitiously want to do the best in my life with my beloved person,family and friends.Most of the time i am quite complicated but that was me..and always be me..and mine.."

Mengikut blog tersebut, article pertama ditulis pada 24 September 2009, lebih kurang 9 bulan yang lepas dengan tajuknya "in korea". Setelah 3 hari berada di Korea, beliau rasa sangat tak best, maybe sebab tinggal keseorangan dalam bilik tu. Biasanya dengan kawan baik beliau, nad.

Anyway penulisan beliau banyak berkisarkan dengan hal-hal peribadi. Jangan kacau ya sebab beliau telah mempunyai boyfriend, hmmmm beliau ada buat satu entry mengenai anak yang bakal dapat melalui website yang suka-suka ni.

Anyway bagi saya, tak berapa bagus buat benda alah ni. Sorry ya, just my pandangan. Tapi ramai juga yang buat benda alah ni kan.

Article mengenai cara menangani stress pun not bad, antaranya adalah menjerit pada bantal. Tak terfikir pulak boleh buat macam ni kan. Ingatkan marah kat orang ke, tidur ke. hmmmm, bolehlah kalau sapa-sapa nak praktikan benda alah ni.

So apa lagi kalau anda nak tahu lebih lanjut mengenai icee-yah, bolehlah lawat blog beliau. Nak tahu pasal kisah cinta ke, mengenai makan-makan ke, jalan-jalan ke, shopping ke, kisah budak2 dan macam-macam lagi.

5 comments:

Epul Azimi said...

bleh kenal-kenalan ngan ramai blogger kalau selalu buat camni...:)

icee-yah said...

thanks for the review:)

Encik Tikus said...

macam mana nak jadi pilihan kamu untuk sesi exposed para blogger nih ? hehe :)

Sharinginfoz said...

epul azimi: memang betul,boleh kenal mengenali sesama kita, manalah tahu kot2 jumpa suatu hari nanti

icee-yah: small matter

encik tikus: tiada kriteria yang khusus, just a matter of time sebab insyaAllah setiap minggu ada satu..... maybe u will be next...

azzey said...

tq for the info...i always follow segmen ni..& jd follower blog2 berkenaan...