Pages

Friday, June 25, 2010

Jom Makan Rotiboy Buttermilk Boy

Sebut aja rotiboy memang terbayangkan dengan baunya yang menusuk kalbu. Memang sedap kan. Yang biasa kita makan ialah yang original. Sekarang ni diaorang ada buat yang buttermilk boy dan juga blueberry cheeseboy.

Yang kat atas tu buttermilk boy. for me yang ni lagi sedap compared with yang original. Tapi kalau yang tak suka lemak2 sangat maybe better stick to yang original.

Anyway harga yang orginal ialah RM1.80, buttermilk boy RM2.00 dan yang blueberry cheeseboy RM2.20. So apa lagi jom layan rotiboy.

Cawangan Rotiboy:
  • Rotiboy Gurney Plaza
    Gurney Plaza, Penang

  • Rotiboy Queensbay Mall
    Queensbay, Penang

  • Rotiboy 1 Utama
    Bandar Utama, Selangor

  • Rotiboy Subang Parade
    Subang Jaya, Selangor

  • Rotiboy KLCC
    Kuala Lumpur City Center

  • Rotiboy Alamanda Putrajaya
    Putrajaya

  • Rotiboy Wangsa Walk
    Wangsa Maju, Selangor

  • Rotiboy Giant Kuala Terengganu
    Kuala Terengganu, Terengganu

  • Rotiboy Mesra Mall Kerteh
    Kerteh, Terengganu

  • Rotiboy East Coast Mall
    Kuantan, Kelantan

  • Rotiboy Tesco Ipoh
    Ipoh, Perak



    Sumber: rotiboy
Untuk cawangan terkini sila visit rotiboy's website.

20 comments:

suara hati ini said...

SEDAP2....!!!!!!!!!!!huhu..ni yang lapo ni...lunch hour dah ni...ari da offer..rm1.80 untuk 2 roti mexican bun ..huhu..nak beli je abis la, kena tempah lu la sbb ramai sgt tempahan..huhu...kempunan nak makan

.:miz_acha.: said...

yummy...
lame x makan roti boy..
besh..
sedap..:)

v!vi@n said...

wow....very nice!!! i like it...

kojah said...

hai bro...sy dh update link tue...thanx gtau...

**hudalulu** said...

erm...sedapnye lah.....

Khairunnisa' said...

Sukakan buat orang craving for these di tengah hari buta ni? Hehe :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak makan rotiboy..terbau2 plak rotiboy kat klcc tu..hehehe

♥Azie♥ said...

bro saya suka klu makan panas-panas..sedap kan

Dikna said...

sedap nyer..nak try la nanti...:)

rasp said...

suka gak makan rotiboy nie...
tapi dah lama tak pekena...
asal nak beli, tengok q panjang..
malas laaa plak kan...

Hazzy Ishak said...

nyum nyum...

naz said...

macam roti mexico je rupanya

Lagenda said...

syian mak hu..hu..hu.. mak x pernah rasa rotiboy nih. Yg hok nama paparoti tu pernah la..besh ke? nnt mak cuba yek..

Rara Nasiha said...

sedapnya! lama gila tak makan. :)

kakyong said...

rotiboy? kat mana ade jual nih...
hihiii, kat Ipoh ni tak pasan pulak..
pulak tu jrg dah beli brg kat pasaraya besor..
main order kat suami, suka2 dia lah nak beli kat kedai runcit memana..

Kancilbiru said...

sedapnya roti boy......terbayang2 lembut dan crunchy nya...huhuhuh

Yatre Hayati said...

sedapnya roti boy !!!! bau dia dari jauh da boleh bau dah!

kakinakl said...

salam..kalau anak satu berbaloi beli..kalau anak 5 baik buat lagi berbaloiii


ooo camtu kisahnya..baru akak faham.

Anne Boleyn said...

hehe 1st tym mkn hr tu ms kua ngn kwn..klu die x pelawa mmg x tawu sal rotiboy ni. mmg sodaaappp!! :)

p/s:esok hana umumkan sape dapat iklan free. tengok eyh nanti? :)

Qit said...

nampak sedap....