Pages

Wednesday, June 16, 2010

Buffered Earnings Ads Lebih RM20, Thanks Nuffnang

Seronok kan kalau dapat buffered earnings ads from nuffnang. ada orang tanya macam mana nak dapat buffered earnings? check it out! anyway, selepas 8 bulan++ dengan nuffnang ni, kali ini first time buffered earnings melebih RM20. for me satu pencapaian even orang lain lagi banyak. bagi saya, buat apa nak bandingkan dengan orang lain. sebagai motivasi bolehlah.

so ads yang menyumbang kepada kenaikan adalah from livelibresse. So far ianya sebanyak RM24.47 dan good thing is ianya masih berjalan, kalau tak silap ads ni sudah berada selama 2 minggu.

untuk yang ingin tahu, livebresse ialah jenama bagi sanitary pads dan juga pantyliners

Yang ni antara metered earnings (buffered dah tamat), sebelum ini yang paling banyak kurang daripada RM20. apa-apa pun, money is the sole reason saya berblogging, ianya lebih kepada info-sharing dengan pembaca. kan sharing is power.

p/s: harap-harap janganlah buffered earnings ads mati selepas entry ni. bagilah lagi ads supaya berseri sikit blog ni ya.

24 comments:

Kancilbiru said...

wah banyak tu..saya belum pernah dapat lagi banyak tu...

Si Kenit said...

tahniah! =D

maslinamansor said...

nanti harap2 rezeki mas lak... :)

♥Azie♥ said...

wow bro masyuk..bila nak belanja saya coklat nie

icee-yah said...

besnye...iklan librase tu memang sangat finger like.huhu

Encik Tikus said...

tahniah ye :P

mytrajet74 said...

alhamdulillah...congrats.

Alimaz-Kembara Terasing said...

tahniah ya

relevan said...

Oke lah tu..nanti boleh belanja makan makan sambil tengok bola..

fiza said...

Tahniah, byk tu BE melebihi rm20.00. Huhuhu...tak pernah lagi ceceh byk tu.

naz said...

masyuk lagi rezeki lu bro

JAI said...

wah..tuh yang bersemangat nak buat blogging..ahaks

~H @ N i ~ said...

Thankiu 4 for sharing..
seronot tgk buffered earning melonjak2.. i punye yg paling byk pun tak lebey dr 5 hengget.. =)

MyaFiza said...

bestnyer!!!
tahniah! keep up the good work.

kak ina kl said...

salam..tahniah yer..lepas ni lagi banyaklah dapat kan

rasp said...

congrats...
smoga bertambah murah rezki u....

Dayung Serian said...

congrats:) lepas ni sure will get more.

Nina Nurziana said...

hebatnye ;)

Sya Isya said...

wow! banyak, best tu. Tahniah! sya baru 3 minggu bernuff. masih jauh lagi perjalanan.

DaHLia said...

biasanya kalo menyeru, lagi banyak yang datang...heheh

Lily said...

Salam, tahniah be masyuk ;D...me dpt gaks be libresse uhuks tapi 2wks tak sampailah 20 hengget =p rasanya lama lagi ads libresse tuh sbb kalo tak silap tgk arituh mcm ada contest sampai july

Penulis Seni said...

wah, caya dpt buffered earnings..byk tu..trafik pun tinggi kn..

Mohd Adziim said...

Aku tak dapat add yang ini. Sekarang add tengah senyap kat blog.

Laili said...

fuhh..cayalah :)