Pages

Thursday, July 29, 2010

Keputusan Cabutan Bertuah: Sharinginfoz's Giveaway

Pertama kali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang menyertai cabutan bertuah "sharinginfoz's giveaway" yang diadakan semalam dan berjaya menarik 21 penyertaan (22 comments from 21 bloggers since eelobor comments 2 kali).
Seperti yang dimaklumkan cabutan ini diadakan secara rawak menggunakan random.org. So saya ingin mengumumkan bahawa peserta bertuah adalah yang memberi komen yang ke 15. Siapakah orang tersebut?
Ianya adalah elissmie dengan komen "wah bagusnya kalo buku tu milik ku: )". Tahniah kepada elissmie. Beliau telah dihubungi melalui e-mail dan blog.

20 comments:

ardinihumaira said...

hehe.. tak ada rezeki :D


tahniah kepada pemenang!

♥Azie♥ said...

tahniah..semalam saya tak sempat nak join...huwaaaa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Alhamdulillah..rezeki ku :) dah email yer butirannya :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

alahai..

tak sempat nak jengok pun..

maslinamansor said...

TANIAH...!!!
rezeki nak menyambut ramadan

rasp said...

congrats to the winner!
slamat beramal :)

Lagenda said...

pasal mak x sempat nak join ini contest?? Bukan ke selalunya maklah diantara org awal yg dtg jengok sharinginfoz nih..hukhukhuk...

suhaisweet said...

Wahh...rugi tak masuk..Nice entry friend...visit my latest entry today..;D

icee-yah said...

em..best ye sis tu...takpelah..bukn rezeki..:)

J.M.R said...

bro, wat lg givewaya gni..cam best je guna gnerator tu..hehehe..
tahniah2..

HaiDa HiDa said...

tahniah2.. :)

Suliana said...

oo. dah ada pemenang.. huhu..sedihnya tak dapat..

tiefazatie said...

tahniah2..=)

azzey said...

Sharinginfoz: ruginya x sempat nak join.....alahaiiiiiiii....

Eyriqazz said...

eehh,bukan saya yang menangke?hik3..congratz eliss

syuE said...

huk3..tade rezeki lak..hehe..nway~ bt lg!! nk menang!

Rabia Sensei said...

Tahniah...

Tak sempat nak join...

SyUhAdA said...

tahniah kpd pmenang..

Sharinginfoz said...

azie, azrina, lagenda, suhaisweet, jmr, suliana, azzey, eyriqazz dan rabia: nanti buat lagi ya..

Kancilbiru said...

wahahaa..eliss opismate ku..bleh potostat yer eliss? hehehe