Pages

Wednesday, July 28, 2010

Giveaway: 300 Hadis Bimbingan

Salam dan selamat sejahtera. Sempena kedatangan bulan Ramadhan, hari ini nak buat "giveaway" buat kali pertama setelah berblogging selama hampir 10 bulan. Hadiahnya adalah sebuah buku bertajuk "300 hadis bimbingan" oleh zahazan mohamed dan ahmad hasan mohd. nazam.

Senang aja, apa yang perlu anda buat ialah tinggalkan komen kat comment box dan seorang pemenang akan dipilih secara rawak. The last comment hendaklah dibuat sebelum 12 tengah malam ini dan pemenang bertuah akan dihubungi kelak melalui e-mail bagi tujuan penghantaran hadiah. By the way, hadiah hanya akan dihantar kepada yang mempunyai alamat di Malaysia. Kalau tak ada alamat kat Malaysia, pemenang lain akan dipilih.

Ingat ya, last comment sebelum hari ini, 28 Julai 2010, pukul 12.00 tengah malam.

22 comments:

syuE said...

saya nak!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Cik Shiqa said...

salam.. yeay saya nak :)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

salam..sye pon nak jugak..tapi esok..hari terakhir sye berblog..agak-agak ade rezeki tak ye?

rasp said...

untungnya kalo dapat buku ini....

icee-yah said...

EM..MACAM BGUS JE BUKU NI..kALAU DAPATKAN BAGUS...:)NAK BOLEH?

AngahSayang2314 said...

naik basikal laju-laju
berhenti sebentar di pokok sena,
kalau itu lah kata kau,
angah pun nak juga

HaiDa HiDa said...

salam..

gembiranya hati ni kalau dapat "300 hadis bimbingan".. mgkinkah ianya rezeki saya yg baru belajar buat cabutan bertuah?? hehee..

suhaisweet said...

Nice friend...visit mine if u free ekh ;D

ardinihumaira said...

wah... GA!


dni nak join...
www.ardinihumaira.com
amni_shiro@yahoo.com


semoga penganjur dilimpahi rahmat dan keberkatan, amin...


^___^

nik said...

salam

naskah yag bagus..

mahu jugak =)

Suliana said...

wah.. bagusnya buku ni.. saya memang suka mengumpul & memebaca buku2 macam ni, mendidik jiwa dan mengigatkan kita :-) nak satu boleh?? hehe..

.cik yaya. said...

orang kata malang tak berbau..tuah pun tak berbau gak. so kita msti cuba dulu! hehhee hope dapat la buku ni.

maslinamansor said...

Boleh tak hadiah dekat mas. Supaya menambah lagi ilmu dan amalan didada...

.s.o.f.i.a. said...

nak jugak!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bagusnya kalo buku tu milik ku :)

J.M.R said...

ok..sy tinggal komen..kalo untung, dapat..setiap bacaan sy, bro dpt pahala..amin...

CikLilyPutih said...

Mr SharingInfoz,

saya pun nak jugakLah. plz plz plz (sambil angkat tangan dan berdoa)

lydzar said...

nak jua..boleh tambah koleksi buku

eelobor said...

photostat kor kawe sor.....

SyUhAdA said...

salam..
saya nak~...
besnye klau dpt bku nie~hehe

syuE said...

lg 4minit..spe dpt??? haha!!! cpt2!! heee :)

eelobor said...

alamak, terlepas gak peluang