Pages

Thursday, July 8, 2010

Nak Cancel Wiggy P1W1max Kena Penalti Tak?

Sorry guys nak tanya sikit. Last year ada ambil plan wiggy P1W1Max @ RM69 sebulan dan contract untuk 2 tahun or 24 bulan. So sekarang ni dah guna lebih kurang setahun. So kalau kita terminate sebelum tempoh tersebut kena penalti tak?

Ada baca kat belakang form tu diaorang ada tulis kena bayar RM999, kalau tak silap. Sesiapa ada experience tak? Ada sebab-sebab tertentu nak cancel. Thanks guys.

8 comments:

Amir Izzat said...

fuh! mahalnya..sorry ar bro..aku tak tahu..hehe... hurm..agak rugi disitu lau kena panalti

eelobor said...

tak de pengalaman lagi, tp pernah cuba bertanya & dia ckp mmg kena penalti kecuali atas sebab2 teknikal. setakat nie, aku pakai p1 wimax mmg puas ati bro....kekadang jer problem. Nak tukar pakej mana lak? 1 malaysia yang RM88 utk 4mbps?

cikgu isza said...

check betul2 yer.. jangan salah ambil keputusan..
maaf..
akak takde info tentang ni..

kak ina kl said...

mak datuk mahalnya penalti..akak tetap setia dgn streamix..

ala tak percaya pun dgn paul tu..bila org bercerita sajer ajer menyibuk

ardinihumaira said...

dni belum ada pengalaman sebab kebetulan broadband dni punya yang tak ada contract. apa yang dni tahu, kalau kita ada contract setahu, kena penalty. agak mahal juga dengarnya. kawan dni guna p1 w1max ni kena denda rm300 batalkan contract penggunaan. dia guna tak sampai sebulan, modem dia rosak.. tu dia tak mo guna. kalau modem tak rosak tak tahu la cmana pula

Sharinginfoz said...

eelobor: just bertanya aja....

ardinihumaira: thanks

Kaseh NazLieza said...

lieza pkai streamyx..mmg xtahu..tp lieza rse sure mesti dye kenakan penalti..adoi..

kenwooi said...

that's why got "contract".. =/