Pages

Thursday, July 8, 2010

Siapa Sotong World Cup, Biodata Sotong Paul, Germany, Keputusan Ramalan Sotong

Mesti ramai yang tengah mencari sotong ni. Sama ada anda type paul sotong, sotong paul, ramalan sotong, sotong kurita, paul sotong kurita, sotong kurita paul, sotong piala dunia, ramalan sotong paul dan macam-macam lagi. Terbaru, teratakarmo, memperoleh beribu-ribu hits daripada sotong ni. Cukup memberi kesan manusia mencari sotong ni.

By the way, ini bukannya sotong paul tapi sotong kurita / octopus yang dapat from abang google. Agak-agaknya sekarang ni musim piala dunia, ramai yang tengah mencari info mengenai sotong.

Mesti ada nak tahu biodata / profil sotong ni. Kat mana dia berasal, dah kahwin ke belum, berapa orang anak si paul ni ada dan macam-macam lagi. Memang pelik betul le diaorang ni kan. Kalau nak tahu si paul ni berasal dari England tapi sekarang ni menetap di Jerman.

Kalau tak silap umurnya baru 4 tahun. Pekerjaan si sotong ni, hmmmm, dok dalam akurium lepas tu orang bagi makan. Then makanan tu di letak di dalam bekas yang mengandungi bendera, so sotong tu pi le bukak bekas tu untuk makan.

Apa-apa pun sebagai orang Islam jangan percaya pada sotong ya ataupun apa-apa benda lain. Bukannya apa takut akidah kita terpesong. Sama ada sotong tu pandai ke, bijak ke, ianya hanyalah sekadar makhluk ciptaan Allah.

14 comments:

suzzsuzie said...

baru tadi makan sambal sotong

velasrizal said...

tak pasal2 glemer sotong ni gara2 taik judi

naz said...

pokok pangkal tuhan yang mencipta nya :)

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Sotong ni lagi top daripada Spain..haha

~aSHa~ said...

glamer sotong dari tuan puan blog..ehehehe..

Ieda Al-Habsyi said...

sotong ni lebih poular dari ariel ekeke!

JMR said...

penangan sotong..melambung2 sumer trafik kan..hehehe

kenwooi said...

he's accurate =)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah keyword panas nie..hebat2... :-)

ardinihumaira said...

sotong ni muka selamba je.. hehe.. tapi orang minat bola sampai terlupa, ALlah menciptakan sotong ni. bukan dia yang berkuasa tentukan nasib pemain bola.. ALlah yang berikan kelebihan tu pada sotong.. pesan pada peminat bola, jangan taksub ;)


p/s: pagi ni pon line tenet masih slow. hayoyooo :'(

relevan said...

Buat masak kicap sedap sotong ni..

Kenari@FB said...

habis la... nnti semua orng beli sotong nei semata - mata nk berjudi..masyallah

miss nina said...

popular la Paul ni untuk world cup kali ni dan musim2 akan datang

Muhammad Hamizam said...

X sabar nk beli untuk berjudi