Pages

Friday, July 2, 2010

June 2010: Top Link Jom Kita Tengok

Memang tidak dinafikan trafik adalah "nyawa" kepada sesuatu blog. Yalah kalau apa yang kita tulis tak dibaca oleh orang susah juga kan. Apa-apa pun, banyak cara orang boleh baca hasil tulisan kita antaranya, kita pi tempat orang then orang datang tempat kita, orang google dan kita letak link blog lain dan orang lain letak link blog kita.

So sama-sama link le yang saya nak cerita kat sini.

Bagi June 2010, saya nak thanks everybody yang datang ke blog ini dan membaca apa yang saya tulis. Semoga anda mendapat sedikit sebanyak manfaat.

By the way, untuk bulan lepas, terdapat 8,581 unique visitors (lebih kurang 290 sehari) dan pageview sebanyak 12,149 (just over 400 sehari). Based on data from histats.com, top 5 bloggers yang contributed to my visitors adalah:

  1. Eyriqazz

  2. Kakinakl

  3. Akudansesuatuz

  4. Rynehanekoma

  5. Benashaari

Seperti yang saya mention kat atas tu, actually banyak lagi yang menyumbangkan link-link ke blog saya, jangan berkecil hati ya saya letak hanya 5 aja. Yang penting apa yang saya nak sampaikan kat sini ialah sama-sama le kita link-mengelink antara satu sama lain. Tak rugi punya. So apa lagi link2 le ya.

14 comments:

♥Azie♥ said...

ya betul kata bro

eelobor said...

cuma sekadar blogwalking & mencari ilmu yg boleh di manfaatkan

velasrizal said...

uik..dpt gak masuk dlm list huhu..

Thristhan said...

Wow, hopefully I will be featured under your list in the coming months. Have a great day dude.

Lady Waleane said...

selalu singgah sini sbb entry pendek2 tapi ade sumthing utk dikongsi. hehe... =)

miss nina said...

ya..dari blogging kita boleh menambah kenalan
~mengeratkan silaturahim

maslinamansor said...

boleh menambah2 kenalan dialam maya... :)

rasp said...

win win situation gitu kan...

joegrimjow said...

mghargai org yg link kita kan

;)

Alimaz-Kembara Terasing said...

sharing is caring...betoi ka...betoi la tu

relevan said...

Apa pun jangan jemu untuk berblog..

Amir Izzat said...

bro..ko guna apa untuk check benda nie? nak tau gak

Sharinginfoz said...

lady waleane: tak suka tulis panjang-panjang... thanks for your support

amir izzat: guna histats.com

kak ina kl said...

salam...tq very much link akak yer..tapi kan nak link kena tgk jgk..klu kita ajer ashik ke tpt dia..dia tak pernah dtg..leceh jugak.