Pages

Sunday, July 25, 2010

Jom Giant Contest-Collect & Win (Tarikh Tamat 5 Ogos 2010)

Jom kali ini apa kata kita masuk contest giant sempena ulang tahun yang ke 66. Dah lama kan giant sudah menjual barangan yang berpatutan kepada rakyat Malaysia kan. By the way peraduan ini sudah bermula dari 25 June dan ianya akan tamat pada 5 Ogos 2010.

Hadiah utama adalah proton exora dan hadiah lain-lain termasuk proton persona, tv dan juga giant voucher.

So untuk layak anda kena spend at least RM50, kalau tak silap dalam satu resit. Pas tu anda masuk page ni, then isikan maklumat detail mengenai diri anda dan juga butir-butir pembelian seperti yang didapati di dalam giant online contest receipt yang diberi bersama resit pembelian.

By the way, anda diberi 30 saat untuk mengumpul seberapa banyak nilai barangan yang anda boleh. Make sure kawal baik-baik trolley tu dan kumpul le barangan yang mahal, i.e. tv ke, microwave ke.

Inilah rupanya game tu, memang menyeronokkan, alah suka-suka aja. tengok tu barangan jatuh macam tu aja tak sempat nak masukkan dalam troli, takkan nak kumpul biskut aja, harganya tak sampai RM10, ambil le yang mahal2 ya.

Selepas 30 saat, dapatlah RM2,650.15. Memang tak banyak. By the way, tak sure pulak anda boleh campur sekali jumlah, let say minggu ni anda main satu game then minggu depan anda main lagi. Apa-apa pun yang paling banyak setakat article ni ditulis adalah RM9,979.45. Memang jauhlah.

Apa-apa pun sebagai pengguna yang bijak, baca terlebih dahulu syarat-syarat contest sebelum anda masuk ya.

10 comments:

Kancilbiru said...

makk aii..yg paling tinggi dekat 10 ribu tu...tak terkejar...:P

Anne Boleyn said...

wah macam best gak contest nye. tp jrg ler beli belah di giant. huuhu

p/s: ade 'kabel besar' tak? jom baca entry pasal kabel besar ni kat blog HLN. :)

ardinihumaira said...

woaaaa... exora tuh! grab cepat ;)

kakyong said...

cam best jer.. nak cuba lah..

kak ina kl said...

hemmm kalaulah dapat duit tu lagi bagus kan..takkanlah giant nak bagi byk tu..

minggu depan nak gak gi giant...nak leburkan duit.

eelobor said...

hehehe, ari jumaat itu ari member pejabat dah main games nie kat opis. x salah katanya, sudah lama giant buat 'contest' nie

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Aq biasa x membeli belah kat Giant la pulak..Terasa mahal lak kat sana..

Paus Unicorn yang Ganjil

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kaya2.. hehe... macam best je nie.. hehe

Solehah said...

senang..tp kene spend duit dlu la kan..

soffya cik bulan said...

fuhh....contest gimanakah itu...mcm best je...btl ke ni ek..hu