Pages

Saturday, July 31, 2010

Gambar Isteri Imam Muda Asyraf, Nurhusna Yusof dan Imam Muda Hizbur, Liliyana Hasanah Yudi

Ramai betul yang berminat dengan imam muda ni dan juga isteri imam muda asyraf, Nurhusna Yusof dan isteri imam muda hizbur, Liliyana Hasanah Yudi. Oleh sebab itu, di sini saya letak beberapa keping gambar.

Ini semasa pertama kali setelah memasuki rancangan pencarian Imam Muda, asyraf dan isterinya berjumpa. Kiranya hampir 10 minggu diaorang tak berjumpa.

Kelihatan begitu ceria imam muda asyraf dan isterinya Nurhusna Yusof yang datang from Pulau Pinang menjemput beliau ke kampung halaman.

Yang ni gambar setelah menyelesaikan tugasan di kampung halaman dan perpisahan sementara waktu lagi bagi meneruskan cabaran seterusnya.

Tidak seperti imam muda asyraf, imam muda hizbur balik ke kampung halaman di Baling tanpa diiringi oleh isterinya, Liliyana Hasanah Yudi. Of course seperti pasangan lain, boleh dilihat kemesraan mereka, saling pandang memandang antara satu sama lain.

Memang pakaian yang sedondon. Semoga berbahagia sehingga ke akhirat. Itulah impian setiap pasangan, bukan hanya di dunia, bukan sehingga akhir hayat tetapi untuk selama-lamanya.

Ini sebelum perpisahan buat sementara waktu bagi meneruskan cabaran seterusnya.

Tahniah diucapkan kepada Imam Muda Asyraf, Imam Muda Hizbur, semua Imam Muda, tenaga pengajar (pengetua dan mentor) dan semua yang telah menjayakan rancangan ini. Semoga imam-imam muda ini dapat menjadi contoh terutamanya kepada golongan-golongan muda sekarang kerana pada masa ini cabaran sangat kuat dan banyak kes-kes yang melibatkan moral negatif melandai Malaysia sekarang.

22 comments:

LiNda said...

Yup ! rancangan ini adalah wadah terbaik ketika masyarakat sedang bergelut masaalah sosial yang semakin runcing.

Tahniah kepada semua Imam Muda yang berbakat . Kepada andalah kami mengharapkan yang terbaik utk generasi muda kini .

rhapsody LiN said...

semua lembut2 je kan.....


haisshh.... jauh beno dgn ganas mcm ku ni

;P

velasrizal said...

comel2 bini diorg ni.. org baik msti dpt yg baik gak..

Fina Fento said...

comel2 isteri imam - imam muda kita ni :) sejuuuuk je tengok

Sya Isya said...

cute kan, wife mereka berdua ni.

H Y D E said...

Salam...

mintak izin nak guna gambar imam muda & isterinya ni...saya akan paparkan link di blog saya.

*sya blogger baru, x tahu nk guna saluran yg btl..salah silap sila tegur ;)

TQ~

meo188 said...

cute

Ct SoLeHa said...

comel dan ayu2 sopan bini imam2 muda..sejuk je mata tgok..

ardinihumaira said...

isteri beliau mukanya sambat bersih.. indah ;)

Aini said...

mmg sejuk mata pandang wajah isteri imam muda ni. Saya mintk izin pinjam gambar ye. Akan sy link ke blog ini =)

Sharinginfoz said...

hyde dan aini: boleh aja...

~ Lady ell ~ said...

cantik2 belaka..sgt sepadan mereka2 ye...

azzey said...

Sharinginfoz: perempuan yg baik itu utk lelaki yg baik......kannn......

suhaida shukor said...

Cantiknya masa dia pakai tudung purple tu....

nursarah said...

Husna tu kawan aku kat UM, kami satu batch. hehehe.

beliau memamg sopan dan pemalu macam tu. dari sebelum kawen lagik. seswai sangat dengan Asyraf.

alfiana said...

tahniah wat imam muda asyraf dan imam muda hizbur...dan juga kpd imam muda yg yg lain...teruskan perjuangan anda..

aliya said...

sama2 untung!!! hehehe

FatinSyahirah said...

dua2 cantik. :)

♥[tahirah]♥ said...

Cantiknyaaa :) <3

Aishah Faisal said...

Salam, isteri imam muda asyraf ni guru dekat sekolah saya(SMK Jalan 4 Bandar Baru Bangi), tapi tak pasti guru praktikal ke atau guru tetap, dia baru je tahun ini. Mula2 saya dengarlah ada orng ckp ada cikgu iras Heliza AF5, lepastu isteri Imam muda Asyraf. Saya tengoklah sendiri, SAH... tengok dari dekat cumel... kecil je... dia tak ajar saya... dia ajar budak petang... saya sesi pagi...

zearth said...

Sejuk mata aku tengok pasangan2 soleh dan solehah ni.

hanim padzli said...

Soleh dan solehah in shaa Allah