Pages

Friday, July 9, 2010

Jom Layan Iron Baby

Jom kita layan, gambar Iron baby yang saya dapat from youtube. Kalau nak tengok movie / trailer tu kat bawah sekali ya.

Inilah bayi yang normal, bermain dengan buku dan mainan.

Mempunyai power macam iron man, sebijik tangan dia boleh mengeluarkan cahaya / laser.

Dipakaikan dengan sut / baju besi.

Pemandangan di salam sut.

Iron baby siap dengan bajunya.

Inilah penjahat-penjahat yang perlu ditewaskan.

Iron baby yang boleh terbang.


14 comments:

ardinihumaira said...

kecik2 dah jadi hero... hehe comelnye

♥Azie♥ said...

kiut nyer.bila tgk bby nie teringgin nak bby boy

velasrizal said...

kreatif betul diorg ni..

AiZ said...

cool gile pereka nye.. kalah iron man.. ^__^



Aiz latest entry
Babysitter pukul baby pula
How to be profesional blogger
babysitter attacked by a cat brutally!

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

maslinamansor said...

comelnya baby tue... pandai pulak depa buat vdeo nie...

tetiba rindu kat Danish.... huhuhu

eelobor said...

hehehehe, zat besi byk sgt nie

relevan said...

Boleh ambil satu buat anak angkat ni..

Lagenda said...

ha'ah..mana ada jual bdk ni, mak pun nak order 1 lah..terrer tuh!

kenwooi said...

haha.. cool eh =)

miss nina said...

kostum cantik
yang pentingnya kreatif dalam cara yang menarik
*boleh tarik minat kanak-kanak dengan dunia sains :)

jack said...

kool..
Health and Beauty Blog

Rina (◕‿◕)✿ said...

wa comelnye iron baby ni hehee

Nia said...

hehe,..bila dia pakai suit tu,..alala,..comelnya nampak!!

ayu said...

wah..klu la baby fira cm ni...
tak tau pe nk kate...
so cute(iron baby)