Pages

Friday, July 16, 2010

Coffee with Nuffies – Yuen Yee

Kejap lagi nak pi Nuffnang's office. Apa lagi coffee bersama staff nuffnang le, kali ini bersama Yuen Yee. Inilah orangnya.

Opppsss bukan berdua ya, kan tak pasal-pasal jadi gossip pulak. Kalau tak silap ada at least 5 orang bloggers dengan nuffies. Oklah ni e-mail from nuffnang. Nak pi dah kan lambat pulak. Nanti saya share apa yang dapat kat sana. Bye.

Dear Nuffnanger,

Greetings from the Nuffies! You're cordially invited to join us at our cozy office for coffee at the date, time and venue as below:

Date: 16 July 2010 (Friday)
Time: 4.00pm - 5.00pm
Venue: Nuffnang KL Office
12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

Kindly RSVP to this email to confirm your attendance to the coffee session by 3pm on 14 July 2010 (Wednesday). Hope to see you on Friday! :)

--
Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations Executive

15 comments:

Mohd Fadil said...

huh..bestnya minum-minum free dengan nuffnang...depa bagi cheque sekali ker...? hehehe

ardinihumaira said...

Yuen Yee ni comellah! tolong cubit dia untuk dni.. ngeehehe

maslinamansor said...

karang, bagitau la sama yer tips2 dari nuffnang...

Sumijelly said...

wah nik..nanti bg tahu yek sikit info...
suji susah la nak g...sbb time kerja la..
nak ambik 1/2 day pun susah..sbb nanti citer masuk blog..hahah
kan dh kantoi nanti...keh?

Sumijelly.com

Lagenda said...

Nak tooot BUleh?

relevan said...

Selamat minum kopi yer..

Encik Tikus said...

elok-elok pergi ;D

eelobor said...

menarik yg dalam gmbr tu.....

darkbatman said...

bro, jgn lupe share2 nt..

velasrizal said...

mesti sonok tu nanti..

ken said...

how was it? =)

al-lavendari said...

saya nak pasang nuffnang gak lah .. nanti boleh jumpa sama itu Yuen Yee !

JMR said...

share bro nnt info dr sesi tu..

Sharinginfoz said...

dear all: jangan lupa ya hari isnin nanti pukul 8.00 pagi entry mengenai coffee session

azzey said...

besh2...minum cofee...