Pages

Monday, November 1, 2010

Rekod 180 Online

Salam semua, ni entry suka-suka le, kekadang OK juga layan tulisan yang tak perlu berfikir dan baca dengan relax aja ya.

Rekod kali ini ialah semasa Kelantan menang 2-1 final Piala Malaysia menewaskan Negeri Sembilan. Ianya seramai 180 orang online.

Sebelum ini rekod adalah 75 online selepas pengumuman "duit raya @bonus RM500" dan juga 40 online melalui tulisan "final imam muda".

30 comments:

yangbaik said...

singgah baca rekod... tahniah!
kalau dapat cam ni selalu kan happy

hans said...

hahaha
seronok bila tgok ramai online
ku pernah sampai 200 ke 300
waktu buat entry pasal Dato Sosilawati tu
memang terkejut juga mula sebab xpenah tgok ramai sampai macam tu

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

a n a s t a s y e a said...

memang best .. bila tengok ramai pengunjung singgah kat blog .. =)

rasp said...

pergghhhh ramai tu...

Joy said...

lg bersemangat nk update info ;)

Azman Roslan said...

banyak tu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..hebat..aku paling ramai pun 20 orang ajer sekali online kot :p

Sufi Printing Tshirt said...

tahniah! semoga lepas ni trafik akan kekal byk mcm ni..mane tau kot2 lepas ni boleh pecah rekod lagi ke kan.. :D

Ieda Al-Habsyi said...

mantopppppppp :)

congratzz :)

Anem arnamee said...

Tahniah:)

~aSHa~ said...

wow bestnye..

relevan said...

Ramai tu sekali on line ..harap tidak mendapat kesesakan trafik..

Apa pun Tahniah..

JAI said...

Mantap bro..tahniah

amirah said...

best best

lydzar said...

waaaaaaaaaaah ramainya

darkbatman said...

tahniah bro.. mantap dh skg..bgs..hoho

Mat Gebu said...

Tahniah!..moga lebih suksess lepas ni yea...

ardinihumaira said...

woooooooooooow!
teruja dni tengok :D

eelobor said...

sya pnya blog sesekali ada gak terpandang yang online cuma 10 orang serentak pun dah tersenyum lebar sampai ke telinga. hahahhahaha

Kyuubi said...

mantap2! leh 180 online mmg hebat..

Kalamhati said...

tahniah!..moga lebih gemilang..=)

noor afzan said...

wow wow.
bro mmg terror la bab2 naikkan trafik nih.

LiFe KaMi said...

brother semakin popular..tahniah..:)

sahromnasrudin said...

tiada ape yg mampu kuucapkan selain tahniah byk2..blog bro memang hebatn...

Eyriqazz said...

wah,mantap bro..ble ajarkan saya?

Sharinginfoz said...

dear all: thanks

eyriqazz: alamak malu nak aja sifu

azzey said...

Sharinginfoz: ni dlm website ape ye utk check sume ni?

miss nina said...

meriahnya, tahniah2x

Sharinginfoz said...

azzey; boleh check kat sini http://www.histats.com tapi kenalah daftar dulu ya

Nur Fannun said...

wah bestnya ramai org online..
sy pun histats ni..

http://journalnurfannun.blogspot.com